Aflevering 8: Het feest kan beginnen bij Cup Of T

Carnaval is nog maar een week van ons verwijderd. Hoogste tijd voor een carnavals uitzending bij Cup Of T. We nemen een kijkje achter de schermen bij het wagen bouwen, we laten de nieuwste trends zien op het gebied van carnavals kleding en hebben de beste tips om iemand succesvol te versieren. Als klapstuk is er een optreden van De Deurzakkers. Het Brabantse duo, met als grootste hit ´het feest kan beginnen´ komt hun nieuwe single laten horen. Dus kom alvast in de stemming,  met Cup Of T.

Voordat het zover is maken we eerst nog even tijd voor iets anders, namelijk Valentijn. Wat zijn de do’s en don’ts op liefdesgebied? Verslaggevers Bart en Sophia laten de slechtste, maar ook de beste manieren zien om iemand succesvol te versieren. Lifestylespecialist Rafke haakt hier verder op in met leuke feitjes, tips en tricks over liefde en verliefdheid.

Twijfel jij ook elk jaar weer over wat je aan moet met carnaval? Eleni neemt een kijkje bij een van de grootste carnavalswinkels van Tilburg. Wat is er hot op het gebied van kleding, en waar moet je zijn deze carnaval voor het beste feestje? Eleni laat deze trends zien! Cup Of T neemt ook een kijkje achter de schermen van dit festijn, waar Manon een lintje uit zal delen. In een enorme bouw hal gelegen in Tilburg, zijn tientallen carnavalsvereniging namelijk al maanden hard aan het bouwen aan de meest prachtige wagens voor de optocht van 2013. Wat we dit jaar allemaal gaan zien tijdens de Tilburgse optocht,  zie je het eerste bij Cup Of T!
Natuurlijk staat Tim de reizigers weer op te wachten op Kruikenstad Centraal. Maar het feest kan natuurlijk pas echt beginnen als de Deurzakkers binnen zijn! Ze hebben grote hits als ‘Zak es lekker door’, ‘Het feest kan beginnen’ en ‘Wij doen vannacht het licht wel uit’ al op hun naam staan. Hun repertoire is nu uitgebreid met ‘Drink Schrobbelèr’. Het nieuwste nummer wat ze ook in de studio gaan laten horen.

Cup of T is het middag programma voor en door studenten in Tilburg. Wat jij nog niet wist, dat weten wij wel! Leer de stad nog beter kennen, Tilburg is ons pakkie-aan! Met verschillende vaste en actuele items houdt Cup Of T de kijker in haar greep. Om de week is een gloednieuwe uitzending te zien. Donderdag om 4 uur op Omroep Tilburg.

.