AKTIE Notarissen vestigt zich in Tilburg

AKTIE Notarissen

AKTIE Notarissen is met maar liefst acht verschillende vestigingen, verspreid over met name de onderste helft van Nederland. Het nieuwste zelfstandig opererende kantoor is gevestigd aan de Bredaseweg in onze stad.

AKTIE Notarissen: Bespaar op notariskosten

Bij AKTIE Notarissen wordt een heldere formule gehanteerd, die ervoor zorgt dat de cliënt zo goed mogelijk wordt geholpen tegen een lage prijs. Deze formule zorgt ervoor dat de AKTIE Notarissen echt een goede én goedkope notaris is. De personeelsopbouw van AKTIE is afgestemd op de werkzaamheden. Allereerst maakt de AKTIE Notaris gebruik van digitale communicatie en laat overbodige luxe weg. Daarnaast vraagt een AKTIE Notaris ook van de cliënt AKTIE. Dat alles vertaalt zich in lage notariskosten voor de cliënt! Net zo betrouwbaar dus, maar dan zonder franje.

Bij AKTIE Notarissen worden afspraken zo efficiënt mogelijk gepland om de notariskosten te beperken. AKTIE Notarissen beperkt het telefoonverkeer met cliënten tot de ochtenduren. AKTIE Notarissen is perfect telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Daardoor kunnen de medewerkers de middag volledig en efficiënt benutten om de akte(n) geconcentreerd voor te bereiden.

Gevestigde naam in Nederland

De in 2018 geopende vestiging aan de Bredaseweg is inmiddels al de achtste vestiging in Nederland. De overige vestigingen liggen onder andere in Zeeland, Arnhem, Nijmegen, De Kempen, Maas en Peelland, Eindhoven en Holland Rijnland. Hiermee is AKTIE al een bekende naam in delen van het land. Voor meer informatie over AKTIE Notarissen Midden-Brabant kun je een kijkje op de website nemen.

De notariskantoren van AKTIE bevinden zich op relatief goedkope locaties, zoals bedrijventerreinen of bedrijfsverzamelgebouwen. De AKTIE Notaris besteedt daardoor niet onnodig veel geld aan een statig kantoorpand.

AKTIE Notarissen Midden-Brabant speelt in op de behoefte uit de regio Tilburg en omstreken  aan goede notariële dienstverlening tegen een zo laag mogelijk tarief.