Albatros 2.0 opent deze week haar deuren als gloednieuwe bierboot

Albatros 2.0

In februari deelden we al het gave nieuws dat Stadsbrouwerij 013 de Albatros zou gaan omtoveren tot bourgondische bierboot. En deze week is het eindelijk zo ver: Albatros 2.0 is een feit! Op vrijdag 25 oktober staat er om 20.00 uur een grand opening op het programma en zien we ein-de-lijk wat er zich al die tijd onder het zwarte zeil heeft afgespeeld.

De boot is de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Tijdens de grootse opening verwelkomt Stadsbrouwerij 013 iedereen met een gratis biercocktail. Samen willen ze proosten op de nieuwe prachtlocatie en daarnaast is er live muziek, een dj en nog veel meer!

Albatros 2.0

De gloednieuwe Albatros is voortaan elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 15.00 uur. Je kunt er terecht voor de lekkerste biertjes (natuurlijk), een gezellige borrel of een hapje eten. Daarnaast kun je de boot afhuren voor feestjes, borrels en groepsdiners. Want dankzij de nieuwe schuifdeuren, hebben ze de perfecte locatie voor een privé feestje in handen!

Dus: kun jij niet wachten om de Albatros 2.0 met eigen ogen te bekijken? Zorg dan dat je vrijdag 25 oktober aanwezig bent voor de grand opening. Voor meer informatie, check even de website van Stadsbrouwerij 013.