Albert Heijn Berkel-Enschot weer open na succesvolle verhuizing

koningsoord

Donderdag 9 april ging de gloednieuwe Albert Heijn in Berkel-Enschot open. De supermarkt was gevestigd aan het Heuneind, maar is nu verhuisd naar een groter pand in het nieuwe winkelcentrum Koningsoord. Alle medewerkers verhuisden uiteraard mee. De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Het afrekenen gaat sneller omdat er zelfscankassa’s zijn. Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast.

Supermarktmanager Bart Soetens roept klanten op om in de nieuwe winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen. Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

1,5 meter

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop. Daarom zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m² in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staat op de website.

Ouderen

Albert Heijn aan Koningsoord 137 in Berkel-Enschot is open van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 20:00 uur. Behalve op vrijdag, want dan sluit de winkel om 21:00 uur. Voor ouderen (70+) is er voorlopig een speciaal boodschappenuur. Zij kunnen in de winkel terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 8:00 uur ’s ochtends. Albert Heijn rekent op het begrip en medewerking van andere klanten voor dit besluit en vraagt hen nadrukkelijk om op andere tijden boodschappen te doen.