Albert Heijn Korvelplein sluit tijdelijk voor grote verbouwing

albert heijn korvelplein

Albert Heijn aan het Korvelplein in Tilburg sluit zaterdag 8 augustus om 15:00 uur tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. De supermarkt wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. Afrekenen gaat sneller door nieuwe zelfscankassa’s. Woensdag 19 augustus om 12:00 uur gaat Albert Heijn weer open.

Meer vers en tien zelfscankassa’s

De winkel krijgt een heuse metamorfose en wordt ruim opgezet met een groter versaanbod. “We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel,” zegt supermarktmanager Piet-Hein Ansems enthousiast. “We krijgen ook tien zelfscankassa’s, waarmee het afrekenen sneller gaat.” Het team van Albert Heijn Korvelplein staat vanaf woensdag 19 augustus weer helemaal klaar om iedereen in de vernieuwde winkel te verwelkomen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in Tilburg, zoals Albert Heijn XL, Jan Heijnstraat 10, Albert Heijn Prof. De Moorplein 124 en Albert Heijn Piusplein 34.