Albert Heijn Professor de Moorplein weer open na verbouwing: hypermoderne winkel met veel vers

Professor de Moorplein

De Albert Heijn in de Tilburgse wijk De Reit, vlak bij de universiteit, is weer open! De winkel aan het Professor de Moorplein is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de hypermoderne, ruime supermarkt ligt de nadruk nog meer op vers, lekker en gezond eten. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zijn alle openingsactiviteiten afgelast.

“Het versaanbod is behoorlijk uitgebreid en meer toegespitst op de wensen van onze klanten”, vertelt supermarktmanager Ralf van Rijswijk. “We hebben bijvoorbeeld veel meer verse kruiden, groente, fruit, brood en hartige snacks. Ook is er een citruspers waar je zelf vers sinaasappelsap kunt tappen.” De vernieuwde Albert Heijn ziet er hypermodern uit en is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Zo zijn er elektronische schapkaartjes waarmee sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en met verrassende recepten.

Hygiëne

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken speelt hygiëne een grote rol, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. “Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM”, aldus Ralf van Rijswijk.

1,5 meter

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop. Daarom zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staat online.