Albert Heijn stelt boodschappenuurtje in voor ouderen

boodschappenuurtje

Vanaf maandag 23 maart geeft Albert Heijn speciaal toegang aan ouderen boven de 70 jaar. Van maandag tot vrijdag kunnen zij tussen 7.00 en 8.00 uur ’s ochtends terecht in alle winkels van Albert Heijn. Albert Heijn rekent op het begrip en medewerking van haar andere klanten voor dit besluit. AH vraagt hen dan ook nadrukkelijk buiten het boodschappenuurtje boodschappen te doen.

Boodschappenuurtje

In principe adviseert Albert Heijn ouderen om voorlopig thuis te blijven en de boodschappen te bestellen. Of om anderen te vragen de boodschappen te doen. Als dat niet lukt, kunnen de ouderen met dit speciale boodschappenuurtje toch boodschappen blijven doen. Al eerder nam Albert Heijn verschillende maatregelen om te zorgen dat Nederland veilig boodschappen kan doen, in het belang van klanten en medewerkers.

Er kunnen per Albert Heijn filiaal andere openingstijden gelden, die vindt je per winkel vindt je op de website van Albert Heijn. Zo zal Albert Heijn XL in Tilburg op woensdag 25 maart pas om 10.00 uur openen, dan activeren ze negen extra zelfscanpalen op het zelfscanplein.