Alcoholvrije slijterij komt naar Tilburg: NIX & NIX opent medio november in de binnenstad

alcoholvrije slijterij tilburg nix & nix

Het is stoptober! Geen betere maand om een leuk nieuwtje bekend te maken. De alcoholvrije slijterij NIX & NIX opent namelijk een winkel in Tilburg. Nadat ze eerder al een winkel opende in Amsterdam, Haarlem en Heerhugowaard, is nu Tilburg aan de beurt. Medio november gaat de alcoholvrije slijterij open in de Frederikstraat.

Het concept van NIX & NIX is ontstaan uit de filosofie dat het leven te mooi is om met een enorme kater leuke dingen te missen. Of dat je na de nodige drankjes met vrienden en familie een dag later amper nog weet hoe de avond is verlopen. Want hoe kun je ’s avonds genieten van volop gezelligheid, de nodige drankjes en de dag erna ook alles uit je dag halen? Door alcohol te laten staan. En dat kan tegenwoordig prima. Want er zijn talloze fantastische alcoholvrije wijnen, bieren, likeuren en mixdrankjes op de markt.

Bij NIX & NIX hebben ze een ruim assortiment aan kwalitatieve alcoholvrije bieren, wijnen, gin’s, rum’s, whisky’s, gembucha en veel meer. Ze vinden het heel belangrijk om meer mensen kennis te laten maken met deze lekkere dranken. Daarom kun je in de winkel de verschillende alcoholvrije dranken proeven voordat je ze koopt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Alcoholvrije dranken

Maar aan wat voor dranken moet je dan denken? Van heerlijke blondbieren tot fruitige ipa’s en van porters tot stouts. Daarnaast is het wijnaanbod gigantisch. Of je nu op zoek bent naar een witte wijn, rode wijn, rosé of fles bubbels: je vindt het bij NIX & NIX. En uiteraard hebben ze een ruim aanbod aan de normaal gesproken ‘sterke dranken‘ zodat jij thuis de lekkerste cocktails kunt maken. Of dat nu een gin tonic, baco, mojito of Aperol Spritz is. En dat allemaal zonder alcohol.

Daarnaast heeft de winkel ook een groot assortiment aan cadeauartikelen en helpen ze je met liefde en plezier met het samenstellen van een leuk cadeau.

Meer informatie

NIX & NIX opent medio november haar deuren in Tilburg. Wil je meer weten over het concept of alvast voorproeven? Check dan de website. Je kunt hier de verschillende alcoholvrije dranken namelijk bestellen. Volg de winkel ook op Facebook en Instagram zodat je helemaal op de hoogte blijft van actuele updates.

PS. ze zoeken ook nog winkelmedewerk(st)ers voor de gloednieuwe alcoholvrije slijterij in Tilburg. Bekijk de vacature en solliciteer direct.