ALDI Spoordijk sluit dit weekend en opent in september tijdelijke merkenoutlet

Merkenoutlet

Doe jij vaak boodschappen bij de ALDI aan de Spoordijk en ben je geïnteresseerd in merkkleding? Dan denk je nu waarschijnlijk: ik zie het verband niet. Maar we leggen het eventjes voor je uit. De ALDI supermarkt aan de Spoordijk in Tilburg-Oost sluit op 22 augustus om 18:00 uur de deuren definitief. Maar op 4 september openen ze in de weekenden van september een tijdelijke merkenoutlet in het pand.

In de merkenoutlet vind je producten van merken als Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s, Jack & Jones, FILA,  NIKE en Adidas. De kortingen lopen op tot maar liefst 70%. Ook kun je er terecht voor cd’s en dvd’s. De openingstijden van de outlet zijn vanaf 4 september:

  • Op vrijdag en zaterdag in september: 09:30 – 17:00 uur

Geheel nieuwe ALDI aan de Ringbaan-Oost

Overigens verdwijnt de supermarkt van ALDI niet uit Tilburg-Oost. Er wordt namelijk een geheel nieuwe ALDI gebouwd aan de Ringbaan-Oost op de locatie waar nu BMW-dealer Renova is gevestigd.

Zodra Renova is verhuisd naar een nieuwe locatie, wordt het pand gesloopt. Daarna wordt er een compleet nieuwe supermarkt gebouwd. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe supermarkt haar deuren opent.

Tilburgers die graag boodschappen doen bij de ALDI kunnen overigens nog steeds terecht bij de vestigingen aan het Frans van Spaendonckplein, de Jan Heijnstraat, het Paletplein, het Transvaalplein en het Verdiplein.