ALKU kunststof kozijnen verbindt zich voor 3 jaar aan het G-Sportweekend Amarant

Het G-Sportweekend Amarant viert in 2024 haar 30-jarig jubileum, welke in het weekend van 12 januari van start is gegaan met de eerste Wintereditie van het evenement. Deze variant op de jubilerende zomereditie is zeer succesvol geweest en men kan terugkijken op een sportief geslaagd weekend. Diverse side events zullen in aanloop naar de grote zomereditie op 17,18 en 19 mei aanstaande georganiseerd worden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele partners van het event.

Nieuw in deze is ALKU kunststof kozijnen, die vorige week een driejarig contract ondertekenden om Diamant partner te worden van dit event. Lars Hagen, voorzitter van Stichting Samen Sporten Tilburg vertelt: “We zijn enorm trots op deze nieuwe partner aangezien men, naast gemeente Tilburg en Amarant, een grote bijdrage levert aan ons event. Een event dat nog steeds groeiende is qua deelnemers, partners, bezoekers en betrokken verenigingen.”

Ook bij ALKU zijn ze trots op de samenwerking. “Wij van ALKU zijn trots om ons de komende drie jaar als Diamant partner te verbinden aan het G-Sportweekend van Amarant. Als maatschappelijk betrokken organisatie zien we de waarde van dit prachtige evenement, waar bewegen en gezondheid centraal staan,” aldus Egbert Visser, vestigingsmanager van ALKU Ontdekkingscentrum Tilburg.

Aankomende events

Aankomende side events die op het programma staan zijn: We G-aan Bingo-en op woensdag 28 februari bij Café Bet Kolen, symposium G-zondheid op dinsdag 26 maart bij Amarant ’t Hooge Veer, sponsorloop G-aan met die banaan in samenwerking met basisschool de Wegwijzer op woensdag 27 maart, G-not Oisterwijk op zondag 14 april bij Brownies & Downies en dan staat de grote editie van het G-Sportweekend Amarant op het programma: 17, 18 en 19 mei op het terrein van Amarant, Daniel de Brouwerpark Bredaseweg 570 te Tilburg en overige locaties.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit evenement? Check dan snel de website.