All you need is love: de leukste tips voor Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag 2020

Over iets meer dan twee weken is het weer tijd voor de dag van de liefde. Nu kan het voorkomen dat jij (of je geliefde) nog niet hebben nagedacht wat te doen, of dat je geen idee hebt wat er allemaal te doen is in Tilburg. Gelukkig zijn wij er om jullie een handje te helpen, want je wil jouw Valentijn natuurlijk wel verwennen!

Uitgelichte tips

Valentijnschocolade van Friandries

Hou jij het met Valentijn graag simpel maar betekenisvol? Maak jij je geliefde graag blij met iets kleins? Chocolatier Friandries verkoopt prachtige en smaakvolle hartjes bonbons en chocoladeflikken.

De Voltage organiseert blind date escape room

Heb jij nog geen date tijdens Valentijnsdag? En ben je wel in voor een spontane actie? Bij de Voltage zijn ze op zoek naar single jongens en meiden die het leuk vinden om op 14 februari uit een escape room te ontsnappen.

All you need is RIX bij Gastrobar RIX

Zijn jij en je geliefde niet vies van heerlijk tafelen? Dan kun je terecht bij Gastrobar RIX. Laat je heerlijk in de watten leggen met een all-in verwenarrangement: een 5-gangenmenu met een vleugje romantiek.

City Massage

Waar kun je jouw geliefde nog gelukkiger mee maken dan een heerlijke massage? Niks dus! Bijvoorbeeld een lekkere ontspanningsmassage of hete olie massage. Nog leuker: ga samen voor een duo massage of boek de privé wellness (met overnachting) bij City Massage Woods.

Een romantisch diner voor twee

Geselecteerde restaurants en cafés hebben speciale aanbiedingen met Valentijnsdag voor zowel de lunch als het diner.

De leukste uitjes

Een keer iets anders doen dan samen buiten de deur eten? Check hieronder de leukste uitjes voor Valentijnsdag.

Tips

Zie jij iets wat echt niet kan ontbreken? Help je mede-Tilburgers uit de brand en laat jouw ultieme tip achter in de comments!