‘All you need is Love’ op z’n Brabants

Heb jij jezelf altijd al eens op willen geven voor ‘All You Need Is Love’, maar durfde je het niet door de omringende cameraploegen? Dan is dit je kans! Kerstvlucht Brabant brengt jouw verre liefde naar Brabant en voor zover bekend zonder al te veel pottenkijkers.

Eindhoven Airport maakt dit Brabantse ‘All You Need Is Love verhaal’ mogelijk in samenwerking met Visit Brabant, Beekse Bergen, Winterland Breda en Citymarketing Tilburg. Hierdoor kun je ook een keer meemaken hoe het is om je grote liefde in de armen te kunnen vliegen voor de feestdagen.

Onvergetelijk weekend

Je ontvangt je liefde op Eindhoven Airport voor een onvergetelijk weekend inclusief overnachtingen in Brabant. Wat je precies gaat doen blijft een verrassing. Ook kunnen jullie samen de Kerst in Brabant beleven, want je grote liefde vliegt pas terug na de feestdagen.

Aanmelden

Zit de liefde van je leven niet naast je op bank in Brabant maar ergens in Europa? Zou jij met hem of haar een onvergetelijk volledig verzorgd weekend willen winnen en kun je jouw agenda leegmaken op 16, 17 en 18 december? Schrijf je dan nu in voor Kerstvlucht Brabant. Je kunt je inschrijven tot en met 11 december.

https://www.youtube.com/watch?v=2sjOhlr8yYo