Nieuws

Bevrijdingsdag
Let op! Dit artikel is al 790 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Alle feestjes tijdens Bevrijdingsdag in Tilburg op een rij

Op zaterdag 5 mei is het weer Bevrijdingsdag: de dag dat we met z’n alle de vrijheid vieren. In de Tilburgse binnenstad worden er dit jaar verschillende feestjes georganiseerd. Wij hebben een mooie lijst voor je samengesteld zodat je geen enkel feestje hoeft te missen!

Bevrijdingsconcert in de Piushaven

Op 5 mei kan iedereen vanaf 20:30 uur voor de vierde keer genieten van het gratis toegankelijke Piushaven Bevrijdingsconcert. Het concert bestaat uit een mooie mix van klassiek. Naar verwachting zullen ook dit jaar weer honderden feestvierders meezingen en -deinen op de kade of per bootje in de haven.

Bevrijdingsfestivalletje bij RAW

Op Bevrijdingsdag organiseert RAW een Bevrijdingsfestivalletje. Er is live muziek, eten, Vinyl-Dj’s, drankjes en hopelijk veel zon (de voorspelling is 21 graden)! Uiteraard kun je hier dan ook gewoon lekker lunchen of dineren.

Studentenbevrijdingsfestival in de Muzentuin

Ook dit jaar kun je Bevrijdingsdag weer in de Muzentuin vieren. Kater & Luna zullen dan een knallende tiende editie van het Studentenbevrijdingsfestival neerzetten. De line-up is inmiddels bekend, dus check snel de website voor meer informatie. Let op: een ID-kaart en studentenpas zijn verplicht om binnen te komen!

Lightball bij Studio Tilburg

Op Bevrijdingsdag lanceert Studio Tilburg een nieuw concept. Lightball is een clubnacht die zich, door de warme en positieve sfeer, bij uitstek leent om tegenstellingen te overbruggen en de samenhorigheid en broederschap via de muziek te stimuleren. Entree voor deze avond is €5,-.

Houtje Touwtje bij Gin Fizz

Gin Fizz, Vittorio Perzisch IJs en de mannen van Houtje Touwtje Tilburg vieren op zaterdag 5 mei de vrijheid. Luap, Ron, Jeroen en Dennis draaien vanaf 17:00 uur het dak eraf met de fijnste deephouse en techno muziek. Vittorio komt langs om jullie kennis te laten maken met zijn Perzisch ijs. Laat je door hem verrassen en ontdek wat er allemaal schuil gaat achter zijn vrolijke lach!

Reageer op dit bericht