Alle informatie Tilburg Zingt 2013

De jubileum editie van Tilburg Zingt wederom in hartje Tilburg!

Het jaarlijkse meezingfestijn wordt dit jaar voor de 10e maal en wederom in het centrum van Tilburg georganiseerd. Op de Schouwburgring, wat zich twee jaar op rij heeft bewezen als prachtige locatie voor dit gezellige openluchtevenement, zullen de festiviteiten op 29 april 2013 losbarsten vanaf 19.30 uur!

Ook dit jaar zal een enthousiaste groep voorzangers op het podium meezingen met het publiek. Tilburg Zingt verwelkomt dit jaar 4 nieuwe toevoegingen aan het podiumteam, wat deze editie bestaat uit 14 verschillende koren.

Tilburg Zingt opent het evenemententerrein vanaf 18.00. Het publiek kan dan al lekker in de stemming komen met een drankje, muziek en een hapje. Er zullen diverse eet en snackkramen aanwezig zijn op het terrein, Willemsplein.

Tilburg Zingt is een massale samenzang van bekende liedjes. Aan dit evenement kan en mag iedereen meedoen. Tilburg Zingt is een gratis te bezoeken evenement. Meer informatie over het jaarlijkse zangfestijn kunt u vinden op www.tilburgzingt.nl.

Zing luidkeels met Tilburg Zingt koninginnennacht in! Tot 29 april!

Waar: Schouwburgring (net voorbij de Bisschop Zwijsenstraat)
Wanneer: maandag 29 april
Aanvang: 19.30 uur (open vanaf 18.00 uur)
Parkeren: Koningsplein en Louis Bouwmeesterplein

18.00 uur  Tilburg Zingt evenemententerrein geopend
18.00 uur  Opwarmen publiek/barren & foodplein geopend
19.30 uur  Start Tilburg Zingt, Opening met het Tilburgs Volkslied
00.00 uur  Wilhelmus/Koningslied
00.30 uur  DJ
01.00 uur  Barren/eetgelegenheid geopend tot 01.00 uur
01.00 uur  Tilburg Zingt evenemententerrein gesloten
01.00 uur  Einde Tilburg Zingt/afterparty Stadhuisstraat

TilburgZingt_Plattegrond-565

Bezoekers in een rolstoel:
Voor de minder valide Tilburg Zingt bezoeker gaan we op 29 april een stuk speciaal afzetten voor bezoekers in een rolstoel. Dit zal zijn op het makkelijk bereikbare Willemsplein, nabij de invalide toiletten, een bar en het food gedeelte. De betreffende plaats zal goed aangegeven worden.

Bereikbaarheid:
Tijdens koninginnenacht kunnen reizigers gebruik maken van de Nightliner. Bezoekers van Tilburg Zingt en het Tilburgse uitgaansleven kunnen dus ook op koninginnenacht snel, veilig en voordelig met de Nightliner naar huis reizen. De Nightliner rijdt om 2.00 uur, 2.30 uur, 3.00 uur, 3.30 en 4.00 uur naar de Reeshof en Udenhout, vanaf de vaste halte aan de Spoorlaan. De Nightliner naar Waalwijk vertrekt om 1.30, 2.30 en 3.30 uur.

De Schouwburgring is vanaf 29 april 06.00 uur tot 30 april 06.00 uur niet bereikbaar. De Gemeente Tilburg treft voorzieningen voor de doorstroming van verkeer, door de Piusstraat tijdelijk in twee richtingen toegankelijk te maken. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de gemeente Tilburg.

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn het Koningsplein en het Louis Bouwmeesterplein. Deze zijn beiden bereikbaar tijdens het evenement, de opbouw en de afbraak. Echter het Louis Bouwmeesterplein is niet via de Schouwburgring bereikbaar vanaf 29 april 06.00 tot 30 april 06.00 uur.

Meer informatie over Tilburg Zingt?
www.tilburgzingt.nl