Allerlaatste kans Drive-in Bioscoop: nog één week topfilms in de buitenlucht (voor een lagere prijs)

Drive-in bioscoop

Wat fijn, wat fijn! We kunnen – gelukkig – nog één week extra genieten van de Drive-in Bioscoop op de parkeerplaats van het Koning Willem II Stadion. Eerder vertelden we al dat de buitenbios werd verlengd. Maar: 3 tot en met 9 augustus wordt écht de laatste week. Dus mocht je er nog niet geweest zijn, grijp dan nu je kans.

En goed om te weten: de tickets zijn vanaf maandag 3 augustus net wat goedkoper dan voorheen. Je bestelt namelijk slechts één ticket per auto (maximaal 4 personen toegestaan) voor €25,- exclusief servicekosten. Als je met z’n vieren bent, is dat dus maar €6,25 per persoon.

Programmering

Een nieuwe week Drive-in Bioscoop, betekent ook een nieuwe programmering. Van maandag tot en met zaterdag draaien er twee films per dag: een om 18.30 uur en een om 21.45 uur. Op zondag 9 augustus, de allerlaatste dag van de buitenbioscoop, draaien er twee films: een om 15.00 uur en een om 18.30 uur.

En welke films je kunt verwachten? Zoals je inmiddels gewend bent van de Drive-in Bioscoop, bestaat het programma voornamelijk uit klassiekers en recente kaskrakers. Voorbeelden uit de nieuwe programmering zijn onder andere: Scarface, Jumanji next level, Back to the future, 1917 en Annie.

Bekijk de volledige programmering via de website.

Italiaanse specialiteiten

En wist je al dat je jouw filmbezoek ook kunt combineren met een heerlijke verse Italiaanse maaltijd? Via deze link bestel je jouw pasta bij Casa Sabatelli, de chefkok gaat direct aan de gang en je gerecht wordt persoonlijk aan jouw auto afgeleverd. Hoe heerlijk is dat? Je kunt overigens ook Italiaanse broodjes, koude drankjes, popcorn, ijsjes en zelfs cocktails bestellen.