Alles wat je moet weten over carnaval in Kruikenstad 2019

Tijdens carnaval verandert Tilburg voor vijf dagen lang in Kruikenstad. Dit betekent dat de stad compleet wordt overgenomen door een grote groen-oranje feestmassa. Benieuwd wat er allemaal te doen is en waar je bij moet zijn? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over carnaval in Kruikenstad 2019. 

[wpbrzone id=19]

Let op: doordat er regelmatig nieuwe feestjes bijkomen, wordt dit artikel vaak ge-update. Blijf dit artikel dus vooral in de gaten houden.

Dagprogramma’s

Geen zin om verder te lezen? Dat is af te raden want er staat nog heel veel leuke info in dit artikel. Maar aangezien tijd schaars is, kun je via de volgende knoppen ook direct doorklikken naar de dagprogramma’s:

Officiële carnavalsprogramma

Tijdens carnaval worden er een hoop openbare carnavalsevenementen georganiseerd door de Carnavalsstichting. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Handig om te weten: tijdens carnaval is de Kruikenmunt het betaalmiddel in de binnenstad. Lees dit artikel voor meer informatie over deze munt, de verkooppunten en de prijs.

Nog meer leuke feestjes

Buiten het officiële carnavalsprogramma, worden er nog heel veel andere carnavalsfeestjes georganiseerd.

Vrijdag 1 maart

Tip:

Verder:

Zaterdag 2 maart

Tip:

Verder:

Zondag 3 maart

Tip:

Verder:

Maandag 4 maart

Tip:

Verder:

Dinsdag 5 maart

Tip:

Verder:

In de sfeer komen

Wil je alvast in de stemming komen? Ook dit jaar zijn er weer gigantisch veel carnavalskrakers uitgebracht in Kruikenstad. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Inspiratie voor je outfit aan het opdoen? Check dan eens deze tips. Ga je dit jaar voor een kiel? Dan is deze handleiding erg handig. Op je kiel horen natuurlijk verschillende emblemen. Deze kun je op verschillende plekken scoren.

Benieuwd naar foto’s van carnaval in Kruikenstad? Bekijk vooral de fotoalbums van vorig jaar. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Let op: ook dit jaar maken we tijdens carnaval dagelijks foto’s. Deze kun je hier terugvinden.

Alle foto’s van voorgaande jaren bekijken? Check deze pagina!

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg