logo

Alles wat je moet weten over de Tilburgse kermis 2023!

Tien dagen lang neemt de grootste kermis van de Benelux de Tilburgse binnenstad over. Tijdens de Tilburgse kermis 2023 geniet je van honderden attracties, fantastische festivals, leuke feestjes en een heerlijke sfeer. Ben jij plannen aan het maken om de Tilburgse kermis te bezoeken en ben je benieuwd wat er te doen is? Dan ben je hier aan het goede adres. Lees snel verder!

Openingstijden kermisterrein

De Tilburgse kermis staat van vrijdag 21 juli tot en met zondag 30 juli op het programma. De openingstijden van het kermisterrein vind je hieronder.

  • Vrijdag 21 juli: 15:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag 22 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Zondag 23 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Maandag 24 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Dinsdag 25 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Woensdag 26 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Donderdag 27 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Vrijdag 28 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag 29 juli: 12:00 – 01:00 uur
  • Zondag 30 juli: 12:00 – 24:00 uur

Exploitanten hebben tot 13:00 uur om hun attractie te openen. Het is dus niet gezegd dat tussen 12:00 – 13:00 uur alle attracties open zijn.

Op de vrijdagen en zaterdag mogen de buitenevenementen een uurtje langer. Dat betekent dat de eindtijd van een hoop evenementen 02:00 uur is.

Attracties tijdens de Tilburgse kermis

Boosters, de breakdance, een zweefmolen, draaimolen, muntenschuifmachines, grijpautomaten en veel meer: je vindt het allemaal op de Tilburgse kermis. Maar ben jij benieuwd welke attracties je waar vindt? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt.

Dagprogramma’s

Iedere dag staan er een hoop evenementen op het programma. Zo kun je in de Jupiler Bierhal terecht voor de beste Nederlandstalige artiesten, staat het Road Show Festival weer op het programma en staat er in de verschillende horecastraten weer van alles op het programma. Omdat er zo gigantisch veel artiesten komen optreden en er enorm veel feestjes zijn, hebben we tien verschillende dagprogramma’s gemaakt. Zo heb je handig per dag op een rijtje wat er allemaal te doen is. Klik dus op je gemakje door de verschillende programma’s heen zodat je zeker weet dat je niets mist.

Meer leuke feestjes

Naast buitenpodia, organiseren de diverse horecazaken ook hele toffe feestjes. Benieuwd wat er allemaal bij de kroegen te doen is? Check dan snel onze uit-agenda. Daar vind je het complete overzicht van de leukste feestjes tijdens de Tilburgse kermis.

In de sfeer komen

Ben je benieuwd wat je nu kunt verwachten van een dagje Tilburgse kermis? Vorig jaar ging presentatrice Gina July het kermisterrein op. Check in onderstaande video wat zij allemaal meemaakte.

Thuis sfeer proeven

Blijf jij liever thuis maar wil je toch iets van de Tilburgse kermis meekrijgen? Heb jij even geluk! De Tilburgse kermis wordt namelijk tien dagen lang uitgezonden op radio én tv in Nederland en België. Daar zorgen de honderden vrijwilligers van Kermis FM wel voor. Benieuwd hoe jij Kermis FM thuis kunt ontvangen?

Meer informatie over de Tilburgse kermis 2023

Als het goed is ben je nu – zeker als je de verschillende dagprogramma’s hebt doorgenomen – goed op de hoogte wat er allemaal te doen is tijdens de Tilburgse kermis. Wil je toch nog meer informatie? Dan zetten we wat handige links voor je op een rijtje:

Enfin: iedereen een hele fijne kermis gewenst!