Alles wat je moet weten over de Verbeeten Challenge 2016

Verbeeten Challenge

Jezelf in het zweet werken, en dat voor het goede doel, dan vinden wij het automatisch een goed initiatief. Aanstaande zondag staat de Verbeeten Challenge weer op het programma. Dit is een sportevenement voor iedereen die een vuist wil maken tegen de vreselijke ziekte kanker. Alles wat je moet weten lees je hieronder.

De Verbeeten Challenge is een evenement dat wordt georganiseerd in Tilburg, Den Bosch en Breda. Deelnemers worden uitgedaagd om binnen één dag duizend kilometer af te leggen voor het goede doel. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met een heel team. Je kunt je natuurlijk ook als individu bij een team aansluiten.

De Routes

Het evenement is voor jong en oud en je kunt deelnemen aan verschillende routes. Zo zijn er hardloop-, fiets-, skeeler- en wandelroutes. De verschillende routes en aanvangstijden kun je vinden op de website van Verbeeten Challenge. Doe je niet mee? Ga dan vooral de sportievelingen aanmoedigen want ze kunnen al jullie steun goed gebruiken.

Het doel

Het doel van de Verbeeten Challenge is om aandacht te vragen voor Instituut Verbeeten, hét topklinische medische centrum voor de behandeling van kanker in onze regio. Aandacht alleen is helaas niet genoeg, financiële middelen zijn noodzakelijk om onderzoek te doen naar betere behandelmethodes.

Opbrengsten

De opbrengsten van het evenement gaan natuurlijk naar Instituut Verbeeten. De opbrengsten bestaan uit inschrijf- en sponsorgelden. Daarnaast is het ook mogelijk om geld te doneren.

Inschrijven?

Wil jij meedoen aan de Verbeeten Challenge en samen met duizenden andere deelnemers de strijd aangaan tegen kanker? Je kunt je tot uiterlijk 7 april inschrijven. Schrijf je jezelf liever later in? Dan kun je jezelf op zaterdag 9 april tussen 10:00 – 14:00 uur en op 10 april vanaf 9:00 uur inschrijven voor de verschillende routes bij het Verbeeten Instituut. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van vorig jaar of de volledige fotoalbums op onze website.