Alles wat je moet weten over het Hap Stap Festival

We gaan deze week het weekend in met de 23e editie van het Hap Stap Festival in de Interpolistuin. De organisatie heeft ook dit jaar weer hun uiterste best gedaan om een gaaf programma neer te zetten. Welke gerechtjes worden er dit jaar geserveerd, wie komen er optreden en wat zijn de deelnemende restaurants? Je leest het allemaal hier!

De smaakmakers

Ook dit jaar zijn er maar liefst zestien restaurants die gedurende het festival hun uiterste best doen om jou de lekkerste gerechtjes voor te schotelen. Dit jaar zijn er overigens twee nieuwe smaakmakers: Bij Vermeer en Eethuis Twintig. Zij vervangen De Druiventros en VITTORE C. Check hieronder alle smaakmakers, door te klikken op het restaurant krijg je de gerechten te zien.

De grootste VrijMiBo van Tilburg

Ook dit jaar organiseert Tilburg.com in samenwerking met Hap Stap de Grootste VrijMiBo van Tilburg. Speciaal voor deze vrijdagmiddagborrel begint Hap Stap al om 17:00 uur. DJ Ties verzorgt de muziek tijdens het begin van de avond. Om 20:15 vindt de officiële opening van Hap Stap plaats met een optreden van EveryBody Charles (band). Kom jij gezellig met ons proosten op het weekend? Zet jezelf even op aanwezig op het facebookevenement!

Hap Stap Vrijdag , Bas Haans Fotografie.

Het programma

Ook dit jaar heeft Hap Stap weer uitgepakt met verschillende DJ’s, artiesten en op maandag een speciaal programma voor de kids. Op vrijdag verzorgen DJ Ties en Everybody Charles (band) de muziek. Zaterdag wordt de muzikale invulling verzorgt door Exlusive Deejays, vindt de uitreiking van de Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee plaats en sluiten ze de avond af met een Exlusive Beats show.

Op zondag beginnen ze met een Teejatermiddag en vindt om 18:15 uur de uitreiking van de publieksprijs plaats. Er is ’s avonds muzikale invulling door DJ’s Giso en Wim, Hot Town (band) zorgt voor een goede afsluiting van de avond. Maandag is er een speciaal programma voor de kids georganiseerd. Om 14:00 uur start de Sterre-Kindermiddag, de muziek wordt verzorgt door DJ RonRon. Om 18:30 uur begint het avond programma met T.C.B. Bracchus en Fontys Jazz Choir. Om 22:00 is Hap Stap Festival 2018 afgelopen.

Voor alle exacte tijden van de optredens check je even de website van Hap Stap.

Handig om te weten

Openingstijden

  • Vrijdag 18 mei: van 17:00 uur tot 00:30 uur
  • Zaterdag 19 mei: van 14:00 uur tot 00:30 uur
  • Zondag 20 mei: van 14:00 uur tot 00:30 uur
  • Maandag 21 mei: van 14:00 uur tot 22:00 uur

Munten

De Hap Stap munten zijn voor €2,50 te koop bij de kassa’s op het festivalterrein. Je kunt bij alle kassa’s contant en met PIN betalen. Je kunt na het festival, tot en met zondag 27 mei 2018, met de Hap Stap munten betalen bij de deelnemende horecaondernemers (met uitzondering van Cookaholics en Meat) of je kunt ze tijdens het festival inwisselen bij de kassa.

Terugblik op vorig jaar

Onze fotografen zijn ieder jaar weer aanwezig om zowel jullie als dit leuke festival vast te leggen. Alvast in de stemming komen? Check dan hieronder even de fotoboeken: