Alles wat je moet weten over de MeiMarkt

meimarkt 2016

De MeiMarkt in Tilburg is misschien wel de leukste en grootste rommelmarkt van Nederland! Zaterdagavond 14 mei en zondag 15 mei is het weer zover. Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, lekkere hapjes, onverwacht entertainment of gewoon even de typische sfeer wil opsnuiven, de MeiMarkt biedt het allemaal!

MeiMarkt 2016

De MeiMarkt mag met recht uniek genoemd worden omdat het de enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt in een binnenstad in Nederland is. Het zijn vooral de gemoedelijkheid, de saamhorigheid en de gezellige drukte die vaak worden genoemd om de bijzondere sfeer te typeren.

De MeiMarkt neemt je mee door het gehele centrum van Tilburg: er staan ruim 750 kramen en op zondag met de Kindermert zijn er ook nog 90 kinderplaatsen. Buiten alle kramen die op de MeiMarkt staan is er ook live entertainment en straattheater te vinden tijdens dit evenement.

Kindermert

De kinderen zitten natuurlijk niet de hele nacht met hun speelgoedjes te koop. Als de volwassen feestvierders naar bed gaan, nemen zij plaats op hun kleedjes op de Kindermert. Vanaf 8.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen dan gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker weer een feest worden!

Handig om te weten

Alle kramen zijn inmiddels uitverkocht maar houdt de website van MeiMarkt Tilburg in de gaten om te zien of er nog last minute kramen vrij komen. De MeiMarkt begint op zaterdagavond 14 mei 2015 om 22.00 en duurt (non-stop) tot zondagmiddag 15 mei 2015 17.00 uur. De Kindermert is op zondag 15 mei 2015 van 08.00 tot 17.00 op de Heuvel.

Sfeerimpressie MeiMarkt

Nog even kijken naar de MeiMarkt van vorig jaar of een beeld schetsen voor MeiMarkt 2016? Bekijk dan de foto’s van vorig jaar op zaterdag en op zondag.