Alles über Oktoberfest Tilburg 2016

oktoberfest tilburg

Guten tag liebe Leute! Dit weekend kunnen we onszelf weer massaal in Dirdnl en Lederhosen steken en genieten van pullen bier, grote bockworsten en Duitse Schlagers. Van donderdag 13 t/m zondag 16 oktober staat de Koepelhal namelijk in het teken van Oktoberfest Tilburg 2016. Wil jij alles maar dan ook echt alles over het Tilburgse/Duitse feestfestijn weten? Lees dan vooral eventjes verder. 

Oktoberfest Tilburg 2016

Het is dit jaar de zesde keer dat het Oktoberfest in Tilburg wordt georganiseerd. De eerste edities van Oktoberfest Tilburg werden georganiseerd op ’t Laar. Het feest strijkt dit jaar voor de vierde keer in de Tilburgse Koepelhal neer. Tijdens dit fantastische volksfeest zit men aan lange tafels in traditionele klederdracht te genieten van bier en Duits eten. Later op de avond gaat iedereen uiteraard op de banken staan.

Programma Oktoberfest

Op donderdag 13 oktober is Oktoberfest te bezoeken voor studenten. Mannen betalen €30,- en vrouwen €25,- euro voor entree en onbeperkt drank. Vrijdag en zaterdag zijn voor iedereen toegankelijk op vertoon van een kaartje. Deze zijn te koop in de webshop van Oktoberfest Tilburg en kosten €19,50 per stuk. Zondag is het grandioze feest voor de hele familie gratis te bezoeken. Op een rijtje:

Deze artiesten mag je niet missen

Bij een goed Oktoberfest horen natuurlijk artiesten die de Duitse Schlagers perfect ten gehore kunnen brengen. Jetzt geht’s los mit:

PS klik op de namen voor een korte sfeerimpressie. Wij hebben zelf ook een hitparade gemaakt met de leukste Oktoberfest hits volgens ons die je zeker moet luisteren om alvast in de sfeer te komen.

Lederhosen oder Dirndl kaufen

Je hebt je vrienden opgetrommeld, inmiddels kaartjes aangeschaft en jezelf verdiept in de Duitse schlagers. Nog één probleem: je hebt nog geen pèkske. Geen probleem! In de Emmapassage heeft de organisatie van Oktoberfest Tilburg in samenwerking met Lederhosenland een pop-up store geopend met traditionele Duitse kledij. De pop-up store is van donderdag t/m zondag geopend.

Liever online een Lederhosen of Dirndl bestellen? Dat kan zowel bij verkleedklerenonline.nl of Feestwinkel van Hommel.

Op de foto!

Onze fotografen zijn ook dit jaar weer vier dagen van de partij. Kom je ze tegen? Haal je pul bier tevoorschijn, roep je vrienden bij elkaar en lach vriendelijk naar de camera. Dan kun jij je foto de volgende dag op Tilburg.com terugvinden. Benieuwd naar de fotoreportages van vorig jaar?

Wij wensen iedereen die naar Oktoberfest Tilburg gaat heel veel plezier. En tot slot: