Alpaca’s, ezels, pony’s & meer: levende kerststal op het Pieter Vreedeplein geopend

levende kerststal

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin de komende periode? Dan hebben wij wel een tip voor je! De levende kerststal op het Pieter Vreedeplein is namelijk geopend. Op het terras van Lokaal Zeven en Brownies & Downies kun je kijken naar de levende kerststal. Lees snel verder. 

Uiteraard kun je de dieren ook aaien. Wat voor dieren er allemaal in de levende kerststal staan? Denk aan alpaca’s, ezels, pony’s, koetjes, geitjes, schaapjes, konijntjes en veel meer. De levende kerststal is vanaf nu tot en met 26 december dagelijks geopend van 11:00 – 17:00 uur. Met uitzondering van Eerste Kerstdag: dan vieren Jozef en Maria (die ook in de kerststal staan) zelf kerst. Op koopzondagen is de stal vanaf 12:00 uur geopend.

Lekkernijen voor het hele gezin

Buiten het feit dat je bij de levende kerststal dieren kunt bekijken en aaien, geniet je er ook van allerlei winterse lekkernijen. Het winterterras van Lokaal Zeven en Brownies & Downies is namelijk aangekleed met gezellige kerstverlichting en er zijn twee kersthuisjes geplaatst waar je hapjes en drankjes kunt kopen. Denk aan erwtensoep, glühwein, warme chocomel, broodje knakworst en veel meer.

Winter in Tilburg

Helaas dit jaar geen schaatsbaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig worden er wel veel andere winterse activiteiten georganiseerd. Benieuwd wat allemaal? Check dan snel dit artikel. 

Meer informatie

Wil je meer weten over Winter in Tilburg? Check dan vooral de website van Center of Tilburg.