Alternatief Bevrijdingsfestival met Diggy Dex

Het derde Alternatief Bevrijdingsfestival komt er weer aan op dinsdag 5 mei in Tilburg. Het evenement vindt plaats in Extase en wordt georganiseerd door Extase en Roxxity. Dit jaar zijn er 2 podia met o.a. Diggy Dex en Born from Pain. 

Mainstage

Om de vrijheid groots te vieren is er ook dit jaar een variërend en uitdagend programma samengesteld. Zo zullen onder andere op het mainstage Paramatman, Everyday Robots, Subimago en Rockafied het derde Alternatief Bevrijdingsfestival aandoen als ‘Ambassadeurs van de Vrijheid’. Verder zul je er hiphopper Diggy Dex (o.a. bekend van het nummer ‘Slaap Lekker’) aantreffen. De avond zal knallend worden afgesloten door de hardcore punkband Born from Pain die op dit moment midden in hun ‘Dance with the devil’-tour zitten!

Café

In het café begint het programma met Spencer. Daarna de dames van C-Acoustic, en we sluiten af met 11Eleven, die onlangs haar 1e EP presenteerde!

De deuren van het café openen om 13 uur. Entree is gratis. Kijk voor het volledige programma op www.facebook.nl/Roxxity.

Vier je vrijheid op het derde Alternatief Bevrijdingsfestival!

Programma Extase