Amarant zoekt begeleiders voor cliënten met licht verstandelijke beperking

Amarant

Lijkt het jou gaaf om een waardevol beroep uit te oefenen en je echt te richten op de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking en complex gedrag? Misschien is werken bij Amarant dan iets voor jou! Ze hebben namelijk een aantal openstaande functies. 

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Ze helpen met problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten zich in voor een hogere kwaliteit van leven. Er wordt gedacht in de mogelijkheden die mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel hebben. En jij kunt hieraan bijdragen.

Door het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking en hun complexe problematieken (o.a. psychiatrie, borderline, shizofrenie, psychoses, verslaving etc) is geen dag voor jou hetzelfde! Samen met je directe collega’s en behandelaren zet je je in om de cliënt zo goed mogelijk te begeleiden en te zorgen voor een stabiele en veilige (woon)omgeving. Je komt zeker voor uitdagingen te staan, maar dat maakt het werk ook zo leuk. Dit is ook te merken aan de dynamiek; de cliënten die je het ene moment een dikke knuffel mag geven en het andere moment rustig probeert te krijgen. Iets betekenen voor én met mensen. Zo creëer je een omgeving waar werk gelukkig maakt.

Openstaande vacatures Amarant

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures van Amarant? Je vindt ze hieronder.

Amarant

Over werken bij Amarant

Om uit te zoeken hoe het is om te werken bij Amarant, vroegen we dit aan verschillende medewerkers van Amarant. Zij hebben allemaal hun eigen specialisme en kunnen je als geen ander vertellen waarom werken bij Amarant zo leuk is.

Meer vacatures

Ben jij wel op zoek naar een nieuwe job, maar niet in de zorg? Mogelijk vind je jouw droombaan in onze online vacaturebank. Hier staan honderden vacatures in de regio Tilburg.