America Today opent dit weekend gloednieuwe winkel in de Emmapassage

america today tilburg

De Emmapassage wordt completer en completer. Zo openen NEW YORKER en MSCH Copenhagen volgende week de deuren in het vernieuwde winkelgebied. Maar ook komend weekend staat er een winkelopening op de planning. America Today opent deze zaterdag namelijk om 10:00 uur haar deuren. Momenteel zijn ze druk bezig om de winkel gereed te maken voor de opening. Lees verder.

Reden genoeg om zaterdag lekker vroeg naar de binnenstad te komen. De eerste 100 klanten van America Today krijgen namelijk een giftcard ter waarde van €25,-. Daarnaast hebben ze nog een toffe openingsactie. Je profiteert namelijk van 50% korting op alles van Converse.

Verhuizing America Today

America Today is geen nieuwkomer in de binnenstad van Tilburg. Ze zaten namelijk jarenlang in de Tilburgse Heuvelstraat. Vanaf zaterdag 24 maart vind je de nieuwe America Today winkel aan de Emmapassage 14. Dit is naast de Mango en schuin tegenover Gianotten Mutsaers en Anne&Max. In de winkel kun je terecht voor dames-, heren- en kindermode. Daarnaast verkopen ze ook vintage kleding.

Over het concept

America Today is een kledingwinkel die al sinds 1989 in Nederland is gevestigd. Het concept is geïnspireerd door de Amerikaanse levensstijl. Van vintage baseball jack’s tot comfortabele loungewear, baggy jeans tot stoere t-shirts en van hoodies tot en met varsity jackets: de winkels van America Today ademen letterlijk Amerika.

Ook vindt America Today het belangrijk om impact te maken en verantwoordelijk te zijn. Ze houden dan ook rekening met het milieu. America Today zet elke dag een stap in de juiste richting om de impact van de collecties op mens en milieu te verbeteren. Ze kiezen dan ook voor sustainable fashion die lang meegaat zodat je lang kunt genieten van je favoriete fashion-items.

Meer informatie

Wil je meer weten over America Today? Check dan vooral deze website. 

De openingstijden van America Today in Tilburg zijn als volgt:

  • Maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur