Speel jij binnenkort American Football bij Tilburg Wolves?

Tilburg Wolves

De Tilburg Wolves zijn op zoek naar nieuwe spelers! Benieuwd of American Football ook jouw sport is? Kom dan naar de try-out dagen van Tilburg Wolves op 3, 10 en 17 september en wie weet sta jij volgend seizoen op het veld!

Tilburg Wolves

Tilburg Wolves

Of je nu groot of klein bent, dik of dun, man of vrouw: iedereen is welkom bij Tilburg Wolves. Zij leren jou de basis van het American Football: vangen, gooien, patronen lopen, posities en natuurlijk tackelen. Kinderen tot 16 jaar kunnen meetrainen met het jeugdteam. Zij leren alles over Flag Football. Dit is een variant zonder contact waarbij een tackle wordt vastgesteld door het afpakken van een lintje. Ben je 16 jaar of ouder, dan kun je ook kiezen voor de full contact variant. Je krijgt shoulderpads en een helm aangemeten. Tijdens de professionele fotoshoot na de training kun je op de foto als een echte American Football speler. Eén fotoshoot is op de locatie van First Impression in Tilburg.

Try-outs in september

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij uithoudingsvermogen, spelinzicht en teamgevoel bovenaan staan? Schrijf je nu in via info@tilburgwolves.com of meld je aan bij het Facebookevenement:

Om het beste beeld te krijgen, raadt Tilburg Wolves aan om bij alle drie de trainingen aanwezig te zijn. Denk aan sportkleding, sportschoenen (liefst met noppen) en een bitje (bij de club verkrijgbaar). Je familie en vrienden zijn ook welkom tijdens de trainingen, wedstrijden en natuurlijk tijdens de try-outs.

Voor in de agenda: op 24 september speelt Tilburg Wolves een oefen-scrimmage tegen de Purmerend Barbarians.

Praktische informatie

  • Verzamelen vanaf 12.30 uur;
  • Try-outs duren van 13.00 tot 15.00 uur;
  • Try-outs worden gehouden op Sportpark ’t Kraaienbos aan de Centaurusweg 80 in Tilburg.

Tilburg Wolves