[UPDATE: helaas afgelast] Amstel Bierhal opent zeven dagen de deuren tijdens de Tilburgse Kermis: Tino Martin, Django Wagner, René le Blanc en veel meer

amstel bierhal

Update: vanwege de nieuwe coronamaatregelen en het verbod op evenementen van deze omvang, gaat dit evenement helaas niet door. 

Fantastisch nieuws voor iedereen die houdt van een avondje Amstel Bierhal tijdens de Tilburgse kermis. De Amstel Bierhal keert namelijk zeven dagen terug tijdens de Tilburgse kermis. Je kunt er veilig en zonder enige beperkingen meezingen met nummers van de beste artiesten van Nederlandse bodem. Denk aan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Django Wanger, René le Blanc en vele anderen. De entree is zoals gewoonlijk helemaal gratis, maar je hebt wel een negatieve testuitslag nodig via Testen voor Toegang.

Je vindt de Amstel Bierhal op het Willemsplein voor het Stadhuis. De Amstel Bierhal is tijdens de Tilburgse Kermis geopend op de volgende momenten: van vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli en van donderdag 22 juli t/m 25 juli. De entree werkt als volgt: je laat je testen via Testen voor Toegang en download de CoronaCheck-app. Vervolgens ga je naar de Amstel Bierhal en laat je bij de entree de QR-code van je CoronaCheck-app scannen. Dit kan alleen met een geldige negatieve test van Testen voor Toegang die maximaal 40 uur oud mag zijn. Je laat je naam en e-mailadres achter en kunt vervolgens gaan feesten zonder anderhalve meter afstand te hoeven houden.

Programma Amstel Bierhal

Benieuwd naar het programma? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Vrijdag 16 juli: Snollebollekes, Danny Froger, John West & DJ Coenio
  • Zaterdag 17 juli: Henk Dissel, Wilbert Pigmans, Buren van de Brandweer & DJ Coenio
  • Zondag 18 juli: Veul Gère, Alpenzusjes, Frank Smeekens, Danny Canters & DJ Coenio
  • Maandag 19 juli: GESLOTEN
  • Dinsdag 20 juli: GESLOTEN
  • Woensdag 21 juli: GESLOTEN
  • Donderdag 22 juli: Tino Martin, Zanger Alex, Robert de Pater & DJ Coenio en wordt afgesloten met feest-DJ Ruud
  • Vrijdag 23 juli: René le Blanc, Zanger Kafke, René Schuurmans & DJ Coenio
  • Zaterdag 24 juli: Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Feestteam, Jordy van den Boer & DJ Coenio
  • Zondag 25 juli: John West, Mart Hoogkamer, Jeffrey Heesen, Jeroen van Zelst & DJ Coenio

De Amstel Bierhal is iedere dag dat ze geopend zijn open van 18:00 – 00:00 uur

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Amstel Bierhal? Check dan de website. Wil je meer weten over de actualiteiten rondom de Amstel Bierhal? Volg ze dan vooral op Facebook. 

De Amstel Bierhal gaat dus zeven dagen open tijdens de Tilburgse Kermis. De kermis zelf duurt tien dagen. Namelijk van 16 juli tot en met 25 juli. Alle informatie over de kermis vind je in dit artikel.