André Kuipers, Jan Kooijman & meer: dit zijn de Tilburgse Theater Tips in de maand maart!

Iedere maand lichten we in samenwerking met Schouwburg Concertzaal Tilburg de Tilburgse Theater Tips uit. Dit zijn voorstellingen waar nog kaarten voor te koop zijn. Oftewel: last-minute op zoek naar prachtige voorstellingen in de Schouwburg of Concertzaal? Wij helpen je een handje. Lees snel verder voor de Tilburgse Theater Tips in de maand maart!

#1 André Kuipers

Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het in de ruimte is. In de Schouwburg Concertzaal Tilburg vertelt hij verhalen over het leven wat zich boven ons bevindt. Hij deelt belevenissen en vertelt aan jong en oud hoe het is om te wonen en te werken zonder zwaartekracht.

André Kuipers werkte bij de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Hij woonde en werkte maar liefst 204 dagen in het internationale ruimtestation ISS. André heeft al een succesvolle theatertour achter de rug, maar hij komt terug naar het theater en vertelt vol enthousiasme over het leven in de ruimte en het werken als astronaut.

#2 Candy Dulfer

De wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer komt naar de Schouwburg met haar voorstelling ‘More Sax, Candy & Rock- ’n Roll’. Dit wordt een unieke muzikale avond waarin Candy natuurlijk sax speelt, maar ook met veel humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Van Morrison.

Candy vertelt openhartig over haar carrière, haar chaotische kennismaking met Prince, de voor- en nadelen van een wereldwijde nummer 1-hit scoren op je 19e en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn.

#3 Jan Kooijman

De allround acteur Jan Kooijman komt naar Schouwburg Concertzaal in Tilburg. Hij speelt de balletlegende Rudolf Nureyev waar dans en toneel hand in hand gaan met elkaar.

#4 Martijn Koning

Martijn Koning zal 17 maart eens flink de waarheid vertellen. Martijn houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog: hij is er zelf een. In zijn nieuwe theatershow vertelt Martijn flink de waarheid over zichzelf.

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal Tilburgse Theaters Tips op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! Benieuwd naar de complete agenda van Schouwburg Concertzaal Tilburg? Die vind je hier!