Anneke van Giersbergen & Kamerata Zuid komen naar Theaters Tilburg (en jij kunt erbij zijn)

Anneke van Giersbergen

Op 6 december staat je een heel bijzonder concert te wachten in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Zangeres Anneke van Giersbergen, voormalig frontvrouw van metalband The Gathering, staat namelijk op de planken met strijkorkest Kamerata Zuid. Een mooie mix tussen metal en klassiek!

En extra leuk: jij kunt erbij zijn! Je maakt nu via Facebook kans op 2× twee kaarten.

Over Anneke van Giersbergen

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Als frontvrouw van metalband The Gathering toerde ze de wereld rond en inmiddels heeft Anneke al vele jaren een succesvolle solocarrière. Wat je tijdens het concert bij Theaters Tilburg kunt verwachten? Anneke’s bekende metal-hits, begeleid door strijkers, met een klassieke twist. Ook hoor je nieuwe composities die tot stand komen dankzij de unieke samenwerking van de zangeres met klassiek componist Anthony Fiumara. Een ongewoon nieuw geluid!

Wil je een beeld krijgen van het concert? Bekijk dan alvast de video hieronder:

Tickets

Wil je niet wachten op de winactie, maar nu alvast je tickets scoren? Dat kan! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Theaters Tilburg en kosten €20,50 voor de derde rang, €25,- voor de tweede rang en €27,- voor de eerste rang.