Anne&Max, Coffeecompany, Strada en Frites Affairs openen in ‘vernieuwde gedeelte’ van de binnenstad

De binnenstad van Tilburg is volop in ontwikkeling. Zo wordt het gebied rond de Emmapassage, het Hendrikhof en de Frederikstraat flink aangepakt. In dit gebied kun je straks fantastisch wonen, winkelen en recreëren. Naast een woontoren die al te zien is als onderdeel van de Tilburgse skyline, komen er ook veel nieuwe winkels en horecazaken bij in het gebied. Enkele namen die in het ‘vernieuwde gedeelte’ van de Tilburgse binnenstad de deuren openen zijn Anne&Max, Coffeecompany, Strada en Frites Affairs. Lees verder. 

Deze vier namen zijn allemaal food & baverage concepten van Albron en gaan zich vestigen aan het pleintje tussen de nieuwe Emmapassage en de Frederikstraat-Zuid. Hier komt een pleintje waar vooral daghoreca te vinden is.

Anne&Max

Bij Anne&Max ben je straks dagelijks welkom voor ontbijt, koffie & thee, zoetigheden zoals verse taarten, lunch, high tea en borrel. Ze werken met authentieke en gezonde producten. Het concept wil bekend staan als de huiskamer van de stad. Een plek waar mensen zich elke dag op ieder moment thuis voelen. Het concept heeft vestigingen in heel het land. In onze provincie vind je ze onder andere in Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Benieuwd naar het menu van Anne&Max? Check het op de website. 

Coffeecompany

Bij Coffeecompany kun je zoals de naam al doet vermoeden terecht voor lekkere koffies en veel meer. De eerste vestiging van het concept opende in 1996 de deuren in Amsterdam en wist daarna al snel de rest van onze hoofdstad te veroveren. Dit was zo’n succes dat Coffeecompany uitbreidde naar de rest van de randstad. In Brabant hebben ze tot dusver nog geen vestiging geopend, maar daar komt binnenkort dus verandering in.

Meer over het concept van Coffeecompany lees je op deze website. 

Strada

Strada is een nieuw concept dat zich met name richt op Italiaans street food. Lees: verschillende soorten plaatpizza’s die je met elkaar kunt delen. Ook hebben ze een ruime keuze uit verschillende pizza’s, pasta’s, vis- en vleesgerechten.

Frites Affairs

Bij Frites Affairs kun je terecht voor een lekker frietje en snacks. Het concept heeft een duurzame gedachte. Zo maken ze gebruik van verse frieten van Nederlandse aardappelen, worden de sauzen op plantaardige basis gemaakt en hebben de hotdogs een Beter Leven keurmerk. Ze hebben ook veel varianten op loaded fries. Je komt Frites Affairs tegen op veel vakantieparken van Center Parcs, maar ze zijn ook de Nederlandse stadscentra aan het veroveren. Zo hebben ze al vestigingen in Apeldoorn, Zoetermeer, Almere en Amstelveen.

Meer over Frites Affairs lees je hier.

Meer informatie

Rondom de Emmapassage en het Hendrikhof wordt flink gebouwd. Er komen veel appartementen verdeeld over diverse gebouwen en een doorbaak naar de Heuvelstraat waardoor er een nieuwe verbinding ontstaat tussen de Emmapassage en de Heuvelstraat. Onder de appartementen worden commerciële plinten gemaakt waar winkels en horecaconcepten zich gaan vestigen. Zo gingen winkels als Gianotten Mutsaers, C&A en ANWB al open in de vernieuwde Emmapassage. De komende maanden wordt ongetwijfeld meer bekend over de winkels die zich in dit gedeelte van de binnenstad gaan vestigen.

Benieuwd naar impressies van dit gedeelte van de binnenstad? Check dan vooral deze pagina.