Anne&Max viert opening in Tilburg met dagelijks gratis koffie of thee

Tijdens de opening van de vernieuwde Emmapassage, opende ook Anne&Max haar deuren in het winkelgebied. Dit is een prachtige horecazaak met een huiskamergevoel waar iedereen voor vers, gezond, bio, huisgemaakt ontbijt, taart, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie en thee terecht kan. De komende periode hebben ze een toffe actie! Want heet jij Anne of Max? Dan kun je t/m 31 december 2022 dagelijks genieten van een gratis kop koffie of thee. 

Heet jij Anne of Max? Ga dan vooral eens een kijkje nemen bij deze nieuwe zaak. De actievoorwaarden vind je hier.

Over Anne&Max

Bij Anne&Max staan ze écht in contact met de producenten van hun producten. Elke producent heeft het behoud van mens en natuur hoog in het vaandel staan. Dit kan van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen of het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn. Of zoals ze zeggen: ‘’zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt.’’

In de nieuwe vestiging vind je een breed assortiment: heerlijke sandwiches, prachtige wijnen, bijzondere koffies. Er is naast een huiskamer ook een tuinkamer waar je rustig kan zitten, een ruim terras met meer dan zestig zitplekken, verschillende werkplekken en een verkoopkast vol met mooie Anne&Max producten voor thuis. Ook kun je in deze nieuwste Anne&Max vestiging je favoriete koffie snel en gemakkelijk bestellen via de digitale bestelzuil.

Meer informatie

Wil je meer weten over Anne&Max? Of alvast de menukaart bekijken? Check dan snel de website. 

Dit zijn de openingstijden van Anne&Max:

  • Maandag: 09:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 10:00 – 18:00 uur