Nieuws

Fatlady Bakery
Let op! Dit artikel is al 39 dagen oud en wellicht niet meer relevant

‘Appelplaat’, brownies, quiches en meer: Tilburgse Fatlady Bakery verovert Nederland met online bakkerij

Wat tientallen jaren geleden in de keuken van oma ontstond, is inmiddels uitgegroeid tot een online bakkerij die de lekkerste baksels via de post bij de mensen thuis bezorgt. We hebben het over de Tilburgse Fatlady Bakery. De bakkerij ontstond uit hobbymatig lekkernijen bakken, maar verovert momenteel heel Nederland. Zelfs de minister president genoot al van de producten van eigenaresse Simone. Lees snel verder. 

De producten die eigenaresse Simone maakt, zijn allemaal vers en zelfgemaakt. Doordat ze het gebak dat ze maken per post versturen, is het ook een ideaal cadeautje om te geven. Ze worden namelijk stevig verpakt en komen zeker mooi bij degene aan die je wilt verrassen.

Heerlijke familierecepten

Het signature product van Fatlady Bakery? Dat is toch wel de ‘appelplaat’. De ‘appelplaat’ wordt al jaar en dag gegeten op verjaardagen en borrels van de familie van eigenaresse Simone. Fatlady Bakery is dan ook overtuigd dat hun appelplaat het lekkerste appelgebak van Tilburg is. Dat is nogal een uitspraak, maar iedereen die de appelplaat op heeft, kan het beamen. Een daarvan is onze minister president!

Fatlady Bakery heeft een uitgebreid assortiment van lekker plaatgebak. Denk bijvoorbeeld aan brownies of de pecan-walnoten plaat. Ook voor degene die hartige lekkernijen meer waarderen dan zoetigheden, heeft de online bakkerij genoeg te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de quiches die – net als de overige producten – volgens familierecept worden gemaakt.

Vet lekker

Eigenaresse Simone richt zich met Fatlady Bakery op bourgondische mensen die houden van heerlijke lekkernijen. Want waar veel foodconcepten zich tegenwoordig richten op verantwoord eten, is een tegengeluid volgens Simone soms ook welkom. Je mag jezelf namelijk best eens verwennen met iets ‘vetlekkers’.

Leuk om cadeau te doen

Fatlady Bakery merkt ook dat steeds meer mensen het bedrijf weten te vinden als ze iemand anders iets cadeau willen doen. Want je kent het wel: je wilt een vriend(in), moeder, oma of iemand anders een keer verwennen of een hart onder de riem steken, maar weet niet wat je moet geven. Dat doosje Merci kennen we immers wel. Aangezien iedereen blij wordt van lekker gebak, is een cadeautje van Fatlady Bakery zeker aan te raden.

Fatlady Bakery richt zich ook op de zakelijke markt. Voor verschillende organisaties heeft Simone namelijk al op maat gemaakte opdrachten uitgevoerd. Denk aan verrassingen voor collega’s of unieke relatiegeschenken. Zo heeft Fatlady Bakery ook de mogelijkheid om gebak te personaliseren en voegen ze graag een persoonlijke boodschap of logo toe.

Smulpakket van Fatlady Bakery winnen

Extra leuk: wij mogen van Fatlady Bakery een smulpakket ter waarde van €50,- weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Onze Facebookpagina bekijken. Daar staat precies hoe jij kans maakt om deze prijs te winnen. Misschien geniet jij binnenkort wel van de ‘appelplaat’ van Fatlady Bakery en veel meer. Naast deze ‘appelplaat’ bestaat het smulpakket ook uit overheerlijke koekjes en een gemixte box met verschillende quiches.

Meer informatie

Wil jij sowieso een keer iets proeven van Fatlady Bakery? Check dan snel de website voor het hele assortiment en om te bestellen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke (kortings)acties en meer rondom Fatlady Bakery? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.