Arbeidsbeperking en op zoek naar werk? 40 potentiële werkgevers doen mee met digitale meet & greet!

arbeidsbeperking

Regelmatig delen wij via onze kanalen leuke vacatures in de regio Tilburg. Maar hoe zit dat als je een arbeidsbeperking hebt? Ook aan hen hebben we gedacht. We hebben dan ook een tip voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Op dinsdag 16 maart organiseert WerkgeversServicepunt Midden-Brabant namelijk in samenwerking met Onbeperkt aan de slag de eerste digitale Meet&Greet XXL. 

Tijdens dit online evenement is het mogelijk om kennis te maken met zo’n veertig potentiële werkgevers. Je kunt op een informele manier met enthousiaste werkgevers het gesprek aangaan en praten over werk. Zo kun je op zoek naar de baan die bij jou past en mogelijkheden voor in de toekomst.

Deelnemende bedrijven

De organisatie van de digitale meet & greet heeft zo’n veertig bedrijven bereid gevonden om deel te nemen aan het online evenement. Daar staat voor ieder wat wils tussen. Enkele voorbeelden van bedrijven met wie je kunt spreken: ABN AMRO, Albert Heijn, Arriva, Bibliotheek Midden-Brabant, Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis, Gemeente Tilburg, Hoppenbrouwers Techniek, McDonald’s, Thebe en de Universiteit van Tilburg.

Het volledige overzicht van deelnemende bedrijven, hun behoeften op de arbeidsmarkt en meer informatie vind je in dit overzicht.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om op dinsdag 16 maart tussen 13:00 – 17:00 uur gesprekken te voeren met verschillende bedrijven? Dat kan! Je kunt je via deze website aanmelden voor het online evenement. Aanmelden kan tot en met donderdag 11 maart en is helemaal gratis. Bij de aanmelding kun je kiezen met welke werkgevers je graag zou willen spreken. Een gesprekje met een potentiële werkgever duurt maximaal tien minuten.

Nadat je jezelf hebt aangemeld ontvang je verdere informatie over de gang van zaken op dinsdag 16 maart.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de eerste digitale Meet&Greet XXL? Bekijk dan deze website. 

Ook is de organisatie telefonisch bereikbaar via 088-0084202 of kun je mailen naar ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl.