Arbie’s Beachhouse presenteert de derde editie van Beer at the Beach!

Arbie’s Beachhouse kondigt met trots de derde editie van het populaire evenement Beer at the Beach aan. Het festival in Berkel-Enschot vindt op zaterdag 14 september 2024 van 14:00 tot 20:00 uur plaats! Een fantastisch event waarbij het beste van drie werelden gecombineerd wordt: beachy sferen, speciaalbier en geweldig eten! Want als Arbie’s Beachhouse, Slagroom Eten & Drinken en Nico’s BBQ Smokehouse de handen ineenslaan, dan kun je rekenen op een smaakvol succesverhaal!

Wat gaan ze doen?

Na het grote succes van vorig jaar – dat zeer drukbezocht was en volle bak zomerse sferen ademde – belooft het dit jaar opnieuw een beachy strandervaring te worden! Geniet van proefglaasjes speciaalbier van diverse unieke brouwerijen die hun allerbeste en allerlekkerste creaties persoonlijk aan je presenteren. Ruime keuze uit speciaalbieren dus, een cadeautje voor je smaakpapillen en voor je Untappd account! Dit evenement draait aan de ene kant natuurlijk om het proeven van heerlijke bieren, maar draait vooral ook om gezelligheid, samenzijn en het ultieme vakantiegevoel bij jou om de hoek ervaren! Ook als je niet de grootste fan van speciaalbier bent is het zeker weten een evenement voor jou. Van Gin-Tonic bar tot wijnbar en van limonadebar tot frisdrank, aan alles is gedacht. Oppas regelen? Niet nodig! De kids kunnen hun lol op in de speeltuin, met de ijsjes en met nog veel meer vermaak dat er voor ze geregeld is!

Met welke brouwerijen?

Dit jaar verwelkomt Arbie’s Beachhouse onder andere de volgende brouwerijen:

  • Brouwerij Eeuwige Jeugd: bekend om hun ontspannen en sensationele bieren die zorgen voor een unieke belevenis.
  • Brouwerij Kees: streeft naar pure en gedurfde smaken met een eigen twist.
  • Frontaal Brewing Company: staan voor innovatie, balans en creativiteit in elk bier.
  • LOC Brewery: opgericht uit passie voor ambachtelijk bier en bekend om hun eigenzinnige topbieren.
  • Oedipus Brewing: transformeert het Nederlandse bierlandschap met diverse en kwalitatieve bieren.
  • Brouwerij Eleven: met focus op samenwerking en perfectie en met een breed palet aan smaken.

Praktische informatie

Beer at the Beach staat bij Arbie’s Beachhouse op het programma. Je vindt deze prachtige locatie aan de Rauwbrakenweg 38 in Berkel-Enschot. Het festival duurt zaterdag 14 september van 14:00 – 20:00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie kun je deze link checken.