Arend Auto opent Renault vestiging in Tilburg

Arend-auto-Renault-Tilburg

Met trots kan Arend Auto melden dat eind maart de schop in de grond is gegaan en de bouw van een nieuwe Renault Store in Tilburg is gestart. Arend Auto is onderdeel van het beursgenoteerde Stern Groep N.V., Nederlandse marktleider in automotive retail en services.

Renault Store concept

Arend Auto beweegt graag mee met de huidige markt en daarom zal deze store volledig de nieuwe merkidentiteit van Renault en Dacia representeren. Door deze moderniseringsslag op zowel fysiek als digitaal vlak is het bedrijf ervan overtuigd de ‘customer journey’ compleet te kunnen optimaliseren. Middels touchscreens en alle enthousiaste medewerkers worden de klanten geïnformeerd over de merken, producten en diensten. Op deze manier kunnen zij als dealerbedrijf de klanten de wereld van Renault en Dacia laten ‘beleven’. Het perceel ligt direct aan de ringweg N261 en daardoor uitstekend te bereiken door alle klanten en medewerkers.

arend auto

Groeistrategie Arend Auto

De bouw duurt naar verwachting zes maanden en past volledig binnen de groeistrategie van Arend Auto B.V. Het moderne nieuwbouw pand, gelegen aan de Kraaivenstraat 30, zal zijn deuren openen in het vierde kwartaal van dit jaar. Daarmee openen ze alweer de vierde gemoderniseerde Renault Store binnen de Arend Auto keten.