Arend Auto Tilburg officieel geopend met grote openingsshow

grote openingsshow

Tilburg is sinds eind 2018 een gloednieuwe Arend Auto locatie rijker. De officiële opening van dit hypermoderne en innovatieve bedrijf heeft even op zich laten wachten, maar op 18 en 19 mei was het dan eindelijk zo ver. De aanwezige gasten genoten van diverse activiteiten, hapjes, een blik in de prachtige showrooms en uiteraard spectaculaire acties. 

Foto’s: Jules van Iperen

De nieuwe Tilburgse zaak, gelegen op industrieterrein Kraaiven, biedt de ultieme Renault en Dacia experience. Vestigingsmanager Bas Hessels is ontzettend trots. “Dit is echt een top locatie voor een top bedrijf. Ik ben trots dat we zo’n prachtig pand hebben gerealiseerd langs de welbekende Midden-Brabantweg.” Ook serviceadviseur Dennis van der Schoot is enthousiast: “Met onze nieuwe werkplaats, waarin alle nieuwste technieken voorhanden zijn, kunnen wij klanten optimaal bedienen!”

Openingsshow

Om nog even terug te komen op de openingsshow: die was een groot succes. Veel nieuwsgierige Tilburgers, waaronder veel gezinnen, kwamen een kijkje nemen. Aanwezig waren onder andere een kartbaan, een racesimulator, heerlijke hapjes en drankjes van een foodtruck en de aanwezige kinderen konden losgaan met het beschilderen van een auto. Uiteraard had Arend Auto de nodige scherpe acties voor consumenten op zoek naar een nieuwe auto.

Fotograaf Jules van Iperen nam een kijkje tijdens de grote openingsshow en maakte de volgende fotoreportage. Wil je overigens meer weten over de nieuwe locatie van Arend Auto? Neem dan een kijkje op deze website.

Prijsvraag

Ook Tilburg.com mag een leuke prijs weggeven rondom de opening van de nieuwe Arend Auto vestiging. Namelijk: een weekendje cruisen in een Renault Kadjar. Je kunt deze gave prijs winnen door mee te doen aan deze prijsvraag. Let op: meedoen kan nog tot 6 juni 2019.