Armhoefse Akkers voor Stichting Gijsje Eigenwijsje

Na de succesvolle veiling in november 2011 voor het KWF, waarbij we als wijk een fantastische opbrengst van 9.000 euro hebben binnengehaald, beloofde iIngeborg Bosch haar toenmalige buurvrouw dat de volgende voor Gijs Baeten zou zijn! Hij stierf vlak na zijn 9e verjaardag aan de gevolgen van hersenstamkanker.
 
Tijdens zijn ziekbed is Gijs 2 keer met zijn broer en ouders er een aantal dagen tussenuit geweest, een mogelijkheid die hen vanuit de naaste omgeving werd geboden. Een keer naar een vakantiehuisje aan het strand en een keer naar een huisje in het bos. Hij zei steeds dat hij zo gelukkig was met zo’n “warm nest”, samen met broer, ouders, familie en naaste omgeving . Het was daarom zijn nadrukkelijke wens om kinderen die niet zo’n warm nest kenden, ook dat beetje geluk te gunnen. Daarin was Gijs heel stellig. In de laatste fase van zijn leven was hij erg bezig met zijn eigen stichting: “Gijsje Eigenwijsje”.
 
Na het overlijden van Gijs hebben zijn ouders er voor gezorgd dat de wens van Gijs gerealiseerd zou gaan worden. Zij hebben het initiatief genomen om een stichting op te richten, met als doel om geld in te zamelen om daarmee een volledig ingerichte en op een ziek kind afgestemde vakantiewoning aan de Nederlandse kust aan te kopen. Het gezin van dit zieke kind krijgt een ‘gratis’ verblijf in die woning aangeboden tijdens het ziekbed van het kind. Om deze wens van Gijs te realiseren heeft de stichting geld nodig; niet alleen voor de aankoop van de woning, maar ook voor de exploitatie daarvan. Meer weten: www.gijsjeeigenwijsje.com
 
En de wijk Armhoefse Akkers gaat helpen! Dat doen we op 24 november 2012! Tijdens een wederom spetterende veiling in de Pelgrimhoeve, maken we er een mooi feest voor het goede doel van! De avond begint om 20.00 uur.
 
In de veiling diverse mooie spullen, zoals een ballonvlucht, dinerbon van Taste! een fust bij Polly, een wijnproeverij, diverse verrassende workshops, een professionele fotoshoot, diverse kunst en nog veel meer!

Kaarten kosten 3 euro en zijn af te halen in de Van Heutszstraat 24 op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 19.00 en 21.00 of stuur een mail aan: rooijakkers-bosch@tele2.nl

https://www.facebook.com/veilingstaoptegenkanker