Artiesten als Mula B, Sticks & Kevin: er komt een nieuw hiphopfestival naar de Spoorzone!

de spoorzone

Hiphopliefhebbers opgelet! Deze zomer vindt er namelijk een gloednieuw hiphopfestival plaats in de Tilburgse Spoorzone, genaamd Het Moment. Het Moment brengt verschillende hiphopartiesten uit de Benelux samen op drie podia. Er treden grote namen uit de Nederlandse hiphopscene op. Denk aan Mula B, Kevin, Ares, ADF Samski, Sticks en vele anderen.

Op de plek waar WOO HAH! ooit begon, keert er nu een hiphopfestival terug. Waar WOO HAH! artiesten van over de hele wereld programmeerde, richt Het Moment zich op Nederlandstalige artiesten. Het eendaagse festival staat op zaterdag 29 juli op het programma en duurt van 15:00 uur tot 02:00 uur. Dit betekent dat je lekker lang kunt genieten van de beste namen uit de Nederlandse hiphop van dit moment.

Organisator van het festival is Dirk Stolk. Geen onbekende in Tilburg. Als dj draait hij onder de naam ‘De Manager’ al jarenlang de lekkerste hiphop. Ook organiseerde hij Het Hiphop-Journaal: een stapavond waar je gedurende de avond de beste Nederlandstalige hiphop hoorde. Hij had het idee voor dit festival al langer op de plank liggen, maar het vertrek van WOO HAH! uit de regio bracht de uitwerking ervan in een stroomversnelling. “We denken dat Nederland klaar is voor een festival dat zich op rap uit de Benelux. We mikken letterlijk op acts van ‘Het Moment.” Laat Dirk Stolk weten via een persbericht.

Live-acts en DJ-sets

Er zullen twee podia gevuld worden met live-acts en op het laatste podium kun je genieten van de gaafste DJ-sets. De organisatie laat er geen gras over groeien en maakt meteen een groot deel van de line-up bekend. Naast Kevin en Mula B, komen veel meer grote namen optreden, zo bevestigt het festival artiesten als Sticks, Ares, Kid de Blits, $KEER & BOO$ en meer toffe namen.

Kaartverkoop

Voor nog geen twintig euro kun jij bij dit festival zijn. Je kunt je nu al pre-registreren voor de kaartverkoop die op 23 maart start voor degene die dat hebben gedaan. De openbare verkoop van de tickets gaat twee dagen later van start. In de loop naar het festival toe worden er meer artiesten bekendgemaakt. Houd de Instagrampagina van het nieuwe festival daarom goed in de gaten!

Check ook vooral de website voor meer informatie over het festival.