Auberge du Bonheur nieuwe binnenkomer in LEKKER 2010

Het winnen van de vakjuryprijs van de Horecaprijs Tilburg als beste restaurant van Tilburg, is de inspecteurs van LEKKER dit jaar niet ontgaan.

In de nieuwe editie van het culinaire tijdschrift LEKKER heeft Auberge du Bonheur namelijk een plek weten te bemachtigen tussen de 500 beste restaurants van Nederland. De Auberge is daarmee één van de nieuwe binnenkomers op deze culinaire ranglijst en bovendien het enige restaurant in Tilburg dat in de LEKKER vermeld staat.

Het team van Auberge du Bonheur reageert verheugd: “Zo’n vermelding is een stimulans voor ons om op deze voet zo verder te gaan. En een teken dat we de juiste weg zijn ingeslagen”, zegt chef-kok Ralph Blaakenburg. Blaakenburg is vanaf december 2007 in dienst bij Auberge du Bonheur en kookte daarvoor bij Ons Kabinet in Vught, waar hij een Bib Gourmand kreeg. Restaurantmanager Camille Seebregts voegt toe: “het winnen van de horecaprijs Tilburg heeft ons bepaald geen windeieren gelegd, we hopen uiteraard dat onze vermelding in LEKKER hetzelfde effect zal hebben”.

Ter ere van deze vermelding biedt Auberge du Bonheur in de maanden november, december en januari een speciaal LEKKERmenu aan: tien gangen voor € 85,00 per persoon, waarbij een aperitief en koffie met friandises van het huis zijn!

Auberge du Bonheur kent een geschiedenis van 23 jaar. In haar eerste jaren als partycentrum en later uitgegroeid tot een locatie met een goed restaurant en uitstekende mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere feesten, bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast zijn er 26 comfortabele hotelkamers aanwezig. Auberge du Bonheur maakt onderdeel uit van Bonheur Horeca Groep, een veelzijdig horecabedrijf dat actief is in Tilburg en Midden-Brabant.

Voor meer info/reserveringen:
Auberge du Bonheur
Bredaseweg 441, 5036 NA Tilburg
T: 013-4686942
@: info@bonheurhorecagroep.nl
I: www.aubergedubonheur.nl