Auberge du Bonheur pakt opnieuw uit met Pasen: brunch voor thuis, Paas pick-up en de paashaas aan de voordeur

Vier Pasen met met de Paasbrunch van La Nouvelle Auberge

Na het gigantische succes van de paasbrunches en bijbehorende drive-thru vorig jaar, riep Tim Wijdemans – directeur van Bonheur Horeca Groep – gekscherend: “Heel misschien moeten we dit volgend jaar weer doen.” Toen niet verwacht dat de horeca nu nog steeds gesloten zou zijn. Het succes verhaal van vorig jaar krijgt noodgedwongen een vervolg tijdens aankomend Paasweekend.

Want: wanneer ze open gaan, weten ze niet. Maar wat Bonheur wel weet, is dat je dit jaar weer Pasen thuis kunt vieren met La Nouvelle Auberge. Ze hebben namelijk weer een heerlijke brunch samengesteld die je kunt afhalen of (nieuw)thuis kunt laten bezorgen.

Paasbrunch

De Paasbrunch van La Nouvelle Auberge bestaat uit vers afgebakken brood, huisgemaakte salades, quiche, gravad lax, een verse smoothie, chocolademousse en veel meer. Als je de brunch af komt halen, gebeurt dit uiteraard weer volledig in paasstijl met een paas pick-up. Wil je de brunch liever thuis laten bezorgen? Dat kan ook!

De eerste vijftig thuisbestellingen krijgen namelijk bezoek van de Paashaas. Zo’n heerlijke brunch kost €19,95 per persoon. Kinderen tot tien jaar genieten van de brunch voor €9,50.

Goed om te weten: uiteraard houdt de keukenbrigade van La Nouvelle Auberge rekening met allergieën en hebben ze ook een glutenvrije invulling van de brunch. Daarnaast is het ook mogelijk om de brunch cadeau te doen aan je ouders, vrienden of buren.

Natuurlijk kun je – als je een eigen onderneming hebt of een HR-functie binnen een bedrijf – de brunch cadeau doen aan je medewerkers. Dit was vorig jaar ook een gigantisch succes.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Paasbrunch van La Nouvelle Auberge? Check dan vooral de website.

Je kunt tot vrijdag 2 april 12:00 uur bestellen. Als je kiest voor pick-up of thuisbezorgen in Tilburg dan kan dat op zondag 4 en maandag 5 april vanaf 08:00 uur ’s ochtends.