Auberge gaat in augustus door met intieme tuinoptredens van topartiesten

tuinoptredens

Auberge du Bonheur gaat wegens groot succes door met de Auberge Sunday Sessions. Dat betekent dat er ook de gehele maand augustus op zondag intieme tuinoptredens van topartiesten plaatsvinden in de tuin van het restaurant.

Opnieuw heeft de Auberge mooie namen weten te strikken: Tino Martin, Xander de Buisonjé en Belle Perez. Ook OG3NE en Jeroen van der Boom keren terug op het podium. Cuisinier Ralph Blaakenburg zorgt met zijn team voor een fantastische viergangenlunch of -diner. Zondag aanstaande om 18.00 uur gaan de tickets voor augustus in de verkoop.

Elke zondag twee tuinoptredens

Tijdens de Auberge Sunday Sessions trakteert Auberge du Bonheur in samenwerking met Brandconnection op een fantastische muzikale ervaring onder het genot van een culinaire viergangenbeleving. Jeroen van der Boom stond al op het podium, in de komende weken volgen artiesten als OG3NE, Glennis Grace, Xander de Buisonjé en Tino Martin. Elke zondag zijn er twee Sessions: een lunch vanaf 12:15 uur en een diner vanaf 18:15 uur. Vanzelfsprekend worden alle RIVM-regels in acht genomen.

Een Sunday Session bijwonen

De kaarten voor augustus gaan zondag 12 juli om 18.00 uur in de verkoop. Het bijwonen van een Sunday Session kost €95,- per persoon, inclusief optreden en diner en exclusief dranken. Per Session is er plek voor 100 personen. Reserveren kan via deze website. Bedrijven kunnen via receptie@bonheurhorecagroep.nl een maatwerkarrangement samenstellen.

Mochten de weersomstandigheden het doorgaan van Sunday Sessions verhinderen, dan wordt het evenement verplaatst naar een later moment. Restitutie is daarom niet mogelijk.