Autobedrijf Wouters Tilburg naar Van Mossel

autobedrijf wouters

Per maandag 2 december draagt Autobedrijf Wouters Tilburg de activiteiten over aan de Van Mossel Automotive Groep. Alle medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg waar alle klanten vanaf heden van harte welkom zijn.

Veranderende markt

Piet Wouters, eigenaar van familiebedrijf Autobedrijf Wouters Tilburg kent een lange historie in Tilburg. Het bedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse automerken en top-occasions opende in 1951 de eerste Wouters Garage in Tilburg. Kwaliteit en dienstverlening hebben altijd hoog in het vaandel gestaan. Piet: ”We merken dat de markt enorm aan het veranderen is. Dit vraagt veel van de interne organisatie. Door deze overname geloof ik dat de toekomst voor zowel de medewerkers als de klanten veilig wordt gesteld. Met een organisatie als Van Mossel worden vele extra voordelen geboden, zoals inkoopkracht, schadeherstel, financieringen, verzekeringen en leasemogelijkheden. We hebben het volste vertrouwen in de keuze om de activiteiten aan hen over te dragen. En uiteraard geldt voor de klanten dat ze onveranderd de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze dat gewend waren.”

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “We zijn erg blij met de keuze die Piet heeft gemaakt en verwelkomen zeer graag zoon Bas en alle medewerkers en klanten bij onze Groep. De activiteiten worden voortgezet vanuit onze vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg. Deze bevindt zich in dezelfde straat als waar Autobedrijf Wouters zat. Piet blijft zelf nauw betrokken; zijn kennis en expertise gaat niet verloren.”

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt circa 150 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Infiniti, Mitsubishi en MG. Verder exploiteert zij 7 Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 82.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 3.200 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.