Autodeelsysteem SnappCar nu ook actief in Tilburg: je auto verhuren als hij stilstaat en geld verdienen

SnappCar

Het delen van je auto wordt steeds populairder en innovatiever. Je kan tegenwoordig overal auto’s delen en huren. Het mooiste is dat de makkelijkste, goedkoopste en flexibelste manier ook het goedkoopst is. Namelijk via het grootste deelplatform van Nederland: SnappCar.

Auto huren

Een SnappCar kun je overal in Nederland huren, dus ook in Tilburg. Een auto huren in Tilburg is niet alleen praktisch voor jezelf, maar je helpt dan ook bewust mee aan het probleem van overvolle straten in de stad, ofwel, het straatbeeld verbetert met behulp van autodelen! Daarnaast help je ook mee aan de reductie van CO2. Wist je dat autodelen via SnappCar alleen al 1.633.867 ton aan CO2 heeft bespaard?

Auto verhuren

De gemiddelde auto staat zo’n 23 uur per dag stil. Het gevolg hiervan is onder andere een parkeerprobleem. Daarom kan je naast het huren van een auto ook je eigen auto delen op SnappCar, zodat je auto zo efficiënt mogelijk gebruikt wordt. Zo help je mee aan het parkeerprobleem te bestrijden, waar je ook goed op kan bijverdienen.

Met de Keyless-technologie kan je nog sneller bijverdienen met je verhuur. Je kan ervoor kiezen om deze technologie te laten installeren in je auto, waardoor je nog sneller kan verhuren. Je hoeft dan namelijk niet meer bij elke verhuur aanwezig te zijn om de sleutel over te dragen, want de huurder kan gemakkelijk de auto openen via de app. Het enige wat jij als verhuurder moet doen, is de sleutel in het daarvoor bestemde doosje in het dashboard te stoppen. Daarnaast beheer je alle boekingen gemakkelijk via de app. Door de Keyless optie is autodelen flexibeler geworden, wat fijn is voor de huurder. Huurders kiezen daarom ook eerder voor een auto met Keyless.

Private lease

Sinds kort kan je via SnappCar ook een auto leasen. De private lease auto’s van SnappCar mag je delen op het autodeelplatform. Door samenwerkingen met private lease maatschappijen is dit concept mogelijk. Zo kan kan je een deel van je leasekosten terugverdienen en het mooiste is dat alle verhuren all-risk verzekerd zijn. Ook op de private lease auto’s van SnappCar is het mogelijk om de Keyless-technologie toe te passen, zo verdien je extra snel je leasekosten terug. Kies bijvoorbeeld voor de Kia Picanto Private Lease  bij SnappCar.