Avatar eenmalig terug in de bioscoop

Avatar

IMAX is al 10 jaar verbonden aan Pathé! Dat moet natuurlijk gevierd worden. IMAX is niet ‘gewoon’ een film kijken, het is een film beleven! Door het bolle scherm, nóg scherpere beeld en de betere geluidskwaliteit zit je echt helemaal in de film.

De eerste IMAX film die in Pathé Theaters heeft gedraaid is Robots. Nu, 10 jaar later, draait Fast & Furious 7 in IMAX en dat is een waar succes. Om de samenwerking tussen Pathé Theaters en IMAX te vieren wordt eenmalig de grote bioscoophit Avatar teruggehaald naar het grote witte filmdoek, en wel in IMAX 3D!

Dit zal plaatsvinden in de nacht van 30 april op 1 mei 2015. Avatar is de best bezochte IMAX-titel in de bioscoop tot nu toe. Heb je deze toffe film nog niet gezien? Ga hem dan zeker bekijken in IMAX 3D bij Pathé Tilburg! In IMAX 3D wordt je gegarandeerd in de film opgenomen en het lijkt alsof je zelf meespeelt in de film. Benieuwd naar deze ervaring? Ga gezellig een kijkje nemen bij de nachtpremière.

Tickets
De tickets zijn te koop op www.pathe.nl/tilburg en bij de kassa van Pathé Tilburg, Pieter Vreedeplein 174. Parkeren kan tot 50% korting in de Heuvelpoort parkeergarage.