Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2090 dagen oud en wellicht niet meer relevant

AVIA Nederland kiest voor Centric als administratiepartner

AVIA Nederland en Centric ondertekenden afgelopen vrijdag een vijfjarige overeenkomst voor de uitvoering van AVIA’s administratieve bedrijfsprocessen door Centric. Het betreft de financiële, salaris- en brandstofadministratie van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en AVIA Shared Service Center B.V.

Om professioneler en slagvaardiger om te kunnen gaan met de veranderingen in de markt, maakte AVIA de strategische keuze secundaire bedrijfsprocessen uit te besteden aan een select aantal betrouwbare partners. Centric bleek een goede partner door haar uitgebreide kennis van de branche en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Geert Kuipers, Managing Director van beide AVIA bedrijven: “Als je wilt groeien én in de toekomst competitief en renderend wilt blijven – zowel voor jezelf als de bij AVIA aangesloten ondernemers – moet je veranderen. Centric denkt en handelt proactief met ons mee, op een persoonlijke en pragmatische manier en in het belang van onze toekomst. Dit is voor ons van doorslaggevend belang voor het aangaan van een langdurige partnership.”

Michell Ipskamp, Commercieel Directeur Centric BPO services B.V.: “Met de komst van AVIA zijn wij enorm verheugd. AVIA wordt, overigens net als alle ondernemers in de petrolbranche, uitgedaagd om adequaat te anticiperen op belangrijke veranderingen. Wij zijn enthousiast over de kansen die wij zien om AVIA daarbij te helpen.”

Over AVIA        

AVIA bestaat uit meer dan 80 zelfstandige oliebedrijven in 14 West-Europese landen. Een netwerk van ongeveer 3000 tankstations in Europa is voorzien van de bekende AVIA-vlag. AVIA is van oorsprong een Zwitserse organisatie met het Europese Hoofdkantoor in Zürich. AVIA Nederland is de handelsnaam van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en vormt samen met vijf zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeeroliebranche (B2C en B2B) AVIA Nederland. AVIA is met bijna 320 tankstations goed vertegenwoordigd in een groot aantal regio’s in Nederland.

Over Centric

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Centric zorgt ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric heeft 5.000 werknemers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië. Centric boekte in 2014 een positief bedrijfsresultaat van ruim 15,5 miljoen euro bij een omzet van ruim 494 miljoen euro.

Reageer op dit bericht