Avondvierdaagse deze week in Tilburg

Van 1 t/m 4 juni staat Tilburg weer in het teken van een mooie traditie: de avondvierdaagse van Tilburg. De organisatie van de 64e avondvierdaagse hoopt op maandagavond 1 juni wederom ruim 6000 wandelaars te begroeten.

Avondvierdaagse

Vier avonden lang lopen de deelnemers een route van 5 of 10 kilometer om na de vierde dag tijdens de feestelijke inhuldiging in het centrum van Tilburg het fel begeerde vierdaagse medaille te ontvangen. Lopen in een ongedwongen en gezellige sfeer in Tilburg, dat is het doel van de avondvierdaagse Tilburg, het is gezond en zonder dat men er bewust van is wordt er gewerkt aan de conditie.

Inschrijven

De online inschrijvingen zijn gesloten. Deelnemen kan enkel nog door maandagmiddag voor 16.30 uur in te schrijven bij SV Reeshof. Inschrijfkosten bedragen daar €4,-. Aan het meelopen zijn geen leeftijdsgrenzen gesteld dus van jong tot oud kan men zich als deelnemer inschrijven voor de wandeling tegen een kleine vergoeding. Op www.avd-tilburg.nl is meer informatie te vinden.

Programma

De startplaats van de 64e avondvierdaagse is dit jaar wederom bij de velden van SV Reeshof aan de Kronenbergstraat. Om half zeven zal daar het startschot klinken van dit grootse meerdaagse wandelevenement. De intocht op donderdag eindigt traditioneel bij de Rooi Pannen aan de Reitsehoevestraat.

Voor meer informatie is de website van de avondvierdaagse Tilburg te raadplegen.