Awakenings Summer Festival keert terug bij de Beekse Bergen met driedaags festival

awakenings summer festival

Awakenings Summer Festival keert terug in Hilvarenbeek. Onder andere Amelie Lens, Adam Beyer, Ben Böhmer, Tale of Us, Reinier Zonneveld en vele anderen treden op tijdens het driedaagse festival. Daarmee keert een mooi festival met ’s werelds grootste techno artiesten terug in de achtertuin van Tilburg. De line-up is inmiddels bekend. Lees verder. 

Het festival staat van 7 t/m 9 juli 2023 op het programma. Ook dit jaar brengt Awakenings fans vanuit de hele wereld samen met sounds uit het hele technospectrum. Bezoekers worden getrakteerd op de grootste artiesten uit de scene, waaronder Adam Beyer, publieksfavoriet Amelie Lens, Ben Böhmer, Tale of Us en Nederlands’ trots Reinier Zonneveld. Voor alle hard techno liefhebbers staan onder meer I hate Models, 999999999, Dax J en Klangkuenstler op het programma, terwijl Honey Dijon, Chris Stussy en het veelgeprezen housetalent TSHA voor groovy vibes zorgen. In totaal reizen meer dan 110 artiesten af naar Awakenings om bezoekers te trakteren op een echte techno weekender. Het festival staat bekend om het volledig ontleden van het technogenre, om zo ook nieuw talent en nieuwe stijlen een podium te bieden. Zo worden ook opkomende talenten zoals DJ & producer AMÉMÉ, Indira Paganotto, de flamboyante Patrick Mason en Spekki Webu toegevoegd.

Overnachten

Na het succes van vorig jaar, wordt de camping dit jaar uitgebreid en biedt  het bezoekers  een breder scala aan overnachtingsmogelijkheden. Voor de echte festivalliefhebbers is er genoeg ruimte om met vrienden een kamp op te zetten in de schaduw van de feestelijk verlichte bomen. Voor iedereen die geen eigen tent wil meenemen is er een ruim aanbod aan luxe accommodaties en vooraf opgezette tenten. Wie dicht bij alle actie wil zitten kiest voor de Grand Camping en voor wie wat meer van rust en luxe houdt is er het Relax Resort. Beide bieden toegang tot de ontspannende spa, waar bezoekers tussen de rave sessies door kunnen bijkomen. De komende maanden maakt Awakenings het volledige activiteitenprogramma bekend, zoals de diverse sportmogelijkheden en entertainment in de Night Village.

Ruim 100.000 technofans

Na een succesvolle eerste editie in Hilvarenbeek in 2022, neemt Awakenings Summer Festival in juli opnieuw een van de mooiste terreinen van Nederland over om een onvergetelijke techno weekender te organiseren. Met een verfrissend meer om in te zwemmen, bossen om in te verdwalen en een selectie van licht- en kunstinstallaties worden bezoekers van een  ongeëvenaarde ervaring voorzien. Meer dan 100.000 techno fans van over de hele wereld reizen deze zomer af naar Awakenings om overdag en in de avond tot net na middernacht te dansen bij de negen betoverende podia. De campingbezoekers die er geen genoeg van kunnen krijgen, kunnen ‘s nachts tot in de vroege uurtjes doorgaan bij de afterparty op de camping.

Kaarten kopen

Weekend- en dagtickets voor Awakenings Summer Festival zijn vanaf 31 januari om 20:00 uur beschikbaar voor fans die zich hebben geregistreerd. De reguliere kaartverkoop start 24 uur later, op 1 februari om 20:00 uur via Awakenings. Wacht niet te lang, want alle accommodaties waren bij de blinde verkoop binnen een paar uur uitverkocht. Door de grote vraag zijn een aantal extra opties toegevoegd, daarna zijn alleen weekendtickets met verschillende vooraf opgezette tent opties of bring your own tent en dagtickets nog beschikbaar.