Award-winnende afscheidsshow Hans Klok in Theaters Tilburg

Op woensdag 20 augustus beleefde de nieuwe show van Hans Klok, The New Houdini,  zijn première in Vredenburg Leidsche Rijn. The New Houdini is volgens de NRC zijn ‘beste show ooit’.  Tevens is The New Houdini voorlopig de laatste show van Hans Klok in Nederland en de laatste keer dat hij zijn Houdini acts uitvoert. Na vele lovende reacties is de sensationele en prijswinnende voorstelling te zien op 29 en 30 september in de schouwburg van Theaters Tilburg. De kaartverkoop is reeds gestart.

The New Houdini is de winnaar van de circusprijs De Zilveren Clown op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo. Met de vele illusieacts die uitgevoerd worden met behulp van de sexy magic diva’s, wist Hans Klok de harten van zijn publiek te veroveren in zowel Nederland als in het buitenland. Deze show bevat terugkomende spectaculaire stunts, zoals Houdini’s befaamde illusie met de gloeilamp, die Hans Klok als enige illusionist ter wereld mag uitvoeren. Ook bevat de show nieuwe, verbazingwekkende illusies waar je mond van open valt.  Het moge duidelijk zijn dat de snelste illusionist ter wereld iets bijzonders heeft gemaakt van zijn
– voorlopig – laatste show in Nederland.

Verkoopinformatie
The New Houdini is te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg op 29 en 30 september 2014 om 20:15. Kaarten kosten €54,00 | €49,00 | €39,00 (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.