Aziatisch eten: 2 x pop up restaurants in Tilburg deze week

Aziatisch eten: we love it! Van heerlijke gerechten bij Don’s Noodle Shop tot fantastische curry’s bij Jasmine en van sushi bij de verschillende sushirestaurants tot Koreaans barbecueën op Stappegoor. Maar eens in de zoveel tijd duiken er ook Aziatische pop-up restaurants op. Deze week maar liefst twee. 

Foto: Seye Cadmus

Gin Fizz voor één dag Izakaya

In samenwerking met kok Thom Hehemann wordt Gin Fizz voor één dag getransformeerd tot Izakaya. Izakaya’s zijn eetgelegenheden waar je naast een grote keuze uit dranken, ook heerlijk kunt eten.

De kok die is gespecialiseerd in de Aziatische keuken en fusion maakt op zondag 23 juni zes verschillende gerechten. Van Okonomiyaki tot Sashimi van Nederlandse seizoensvis en van groente van de OFYR tot Yakitori van de kip. Voor drie verschillende gerechten betaal je €18,-. Het barpersoneel van Gin Fizz zorgt voor heerlijke gin tonic’s. Meer over de menukaart en het evenement lees je hier.

Inza’s Korean pop-up restaurant bij Locals

Vrijdag 21 juni kun je bij Locals wederom genieten van de Koreaanse lekkernijen van Inza’s Seoulkitchen. Er wordt een driegangen diner geserveerd. Op het menu staat onder andere Makguksu, Bulgogi beef, Doenjang Chigae en Nogcha cheesecake. Voor het menu betaal je €30,-. Reserveren kan via de website.

Overigens opent Inza’s Seoulkitchen ook een take-away restaurant in Velerlei in het Tilburgse Dwaalgebied. Op woensdag 19 juni en donderdag 20 juni staan er al proefdraaidagen op het programma en kun je al het een en ander proeven. Vanaf dinsdag 25 juni kun je er wekelijks van dinsdag tot en met zaterdag terecht.