Aziatisch horecaconcept TOKObar opent volgende maand in het Dwaalgebied

TOKObar to go

Mooi nieuws voor de liefhebbers van Aziatisch eten. Over ongeveer een maandje opent een nieuw horecaconcept in het Dwaalgebied: TOKObar to go. De focus komt zoals de naam al zegt te liggen op afhalen en thuisbezorgen. Aan het roer van het concept staan drie zaken die je nog kunt kennen uit de tijd van BANK15.

Het gaat om BAO by Atelier Kokumi (van de heerlijk gestoomde broodjes), Scotti’s met haar zoete lekkernijen en Point Blank die bekend staat om fantastische Mexican/Asian fusion gerechten. Met TOKObar to go slaan ze samen de Aziatische weg in met bao buns, Japanse sandwiches, salades en de zoete lekkernijen van Scotti’s.

Driekwart van de nieuwe zaak aan het Radiopleintje – het pand waar voorheen TIEN gevestigd was – wordt de open keuken waar afgehaald en bezorgd kan worden. De rest wordt een toko met grote koelvitrine waar mensen zelfgemaakte maaltijden en snacks kunnen halen. Ideaal voor het publiek dat na een dag werken een Aziatisch gerecht wil eten.

Meer dan simpelweg een afhaaltoko

Ook muziek speelt een belangrijke rol in het concept.  Muziekproductiehuis Kloud Select draagt bij aan een totaalbeleving met passende muziek, waaronder dj’s die komen draaien.

De verbouwing is momenteel nog in volle gang. Naar verwachting kunnen mensen over een maand de vertrouwde bao buns en nieuwe gerechten afhalen en laten bezorgen. Op de hoogte blijven? Volg TOKObar to go op Instagram.

tokobar